Herd negira da je izmislila optužbe protiv Depa - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Herd negira da je izmislila optužbe protiv Depa

Glumica Amber Herd drugog dana saslušanja u slučaju klevete njenog bivšeg muža Džonija Depa protiv britanskog tabloida San odbacila je navode da je lažno optužila poznatog glumca za nasilje u porodici.

Glumica se danas na Višem sudu u Londonu suočila sa nizom pitanja o navodnim incidentima koji su ključni za to što je The Sun etiketirao Depa u članku iz aprila 2018. godine kao “muškarca koji tuče suprugu”, zbog čega glumac tuži izdavača i urednika časopisa, prenosi AP.

Dep (57) oštro poriče da je zlostavljao Herd, a njegova advokatica Elenor Loz željela je da pokaže nedoslednost u navodima njegove bivše supruge, optužujući je da plete “mrežu laži”.

Herd (34) je na optužbe da izmišlja događaje odgovorila: “Sve se ovo dogodilo i sjećam se toga””.

U ponedeljak, tokom svog prvog dana svjedočenja, Herd je optužila svog bivšeg muža da ju je zlostavljao i fizički i verbalno dok je navodno konzumirao alkohol i drogu, tvrdeći da se u raznim trenucima tokom njihove burne veze bojala za svoj život.

Dep i Herd upoznali su se na snimanju komedije “Dnevnik ruma” koja je izašla 2011. godine. Vjenčali su se u Los Anđelesu u februaru 2015. Herd je podnijela zahtjev za razvod sljedeće godine, a par se zvanično razveo 2017. godine.

Nezavisne

Danas objavljeno

Zanimljiv trik za smanjivanje količine vlage u kući

Vanja A

250 evra za odrezak kod “Salt Baea”, mušterije: “Jeftinije je da odletiš do Turske”

Zeljka

Većina domaćica pravi grešku: Kako se pravilno čuva pirinač

Zeljka

Ostavite komentar