Heorhina Rodrigez: Savršeno tijelo u uskim pantalonama ostalo u sjenci neobične torbice - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Heorhina Rodrigez: Savršeno tijelo u uskim pantalonama ostalo u sjenci neobične torbice

Izabranica fudbalskog asa Kristijana Ronalda, 25-godišnja Heorhina Rodrigez mami, uzdahe gde god da se pojavi.  Nju krasi prirodan seksepil pa i u ležernim odevnim kombinacijama izgleda izazovno. To je iznova pokazala kada se prošetala ulicama Šangaja. https://www.instagram.com/p/B3ejljeHefg/?utm_source=ig_web_copy_link Lepa manekenka se odlučila za zeleni autfit: zelenu duksericu, uklopila je sa pripijenim pantalonama identične boje i salonkama….

Izabranica fudbalskog asa Kristijana Ronalda, 25-godišnja Heorhina Rodrigez mami, uzdahe gde god da se pojavi.  Nju krasi prirodan seksepil pa i u ležernim odevnim kombinacijama izgleda izazovno. To je iznova pokazala kada se prošetala ulicama Šangaja.

https://www.instagram.com/p/B3ejljeHefg/?utm_source=ig_web_copy_link

Lepa manekenka se odlučila za zeleni autfit: zelenu duksericu, uklopila je sa pripijenim pantalonama identične boje i salonkama. Iako njeno telo izgleda besprekorno, najviše pažnje privukla je mala neobična Gucci torbica kojom je upotpunila kombinaciju.

https://www.instagram.com/p/B3e_PlxndPW/?utm_source=ig_web_copy_link

Danas objavljeno

Megan Foks na zabavu došla vezana lancem sa momkom

Vanja A

Princ William otkrio kako izgledaju luda i bučna jutra u njegovoj porodici, ali i zbog čega se njihova djeca najviše svađaju

Vanja A

10 savjeta kako da potrošiš manje u trgovini

Vanja A

Ostavite komentar