18. Juna 2021.

Helen Miren se javila iz kade, o novoj ulozi, “kukanju” i Vinu Dizelu

Big Portal

“Nalazim se na svom omiljenom mestu na svetu”, rekla je Miren, pa dodala:

“To je sjajna stvar u vezi sa Zoom-om. Razmišljala sam, znate, zašto ne biste bili na mestu na kom volite da sedite i ćaskate sa ljudima? Volim da razgovaram sa mužem dok sedim u kadi. Pa, zašto to ne bih učinila i sa celom Amerikom?”

I dok je Falon mogao samo reći da je Miren “možda” prvi gost koji je ikada bio u kadi u njegovoj emisiji, fanovi na Tviteru bili su šokirani onim što su videli i svidelo im se.

Miren je rekla da je “preklinjala” Vina Dizela da se pridruži glumačkoj ekipi ovog filma – Dizel, osim što glumi u ovoj franšizi takođe je i jedan od producenata.

“Plakala sam, kukala, molila, iskoristila sam sve trikove, i na kraju je pristao”, nasmejala se glumica.

Iako nije mogla da otkrije previše o radnji novog dela ove izuzetno uspešne franšize, Miren je priznala da je konačno imala priliku da sedne za volanom, nakon pojavljivanja u dva prethodna dela.

“Konačno vozim, molila sam ih i da vozim u prethodna dva dela, ali to se nije desilo. Molila sam ih dovoljno da su mi dozvolili sada u trećem i delu, i to je bila predivna vožnja do Bakingemske palate, neverovatno je bilo”, rekla je ova višestruka dobitnica Oskara.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare