HDZ objavio snimak pada Milanovića sa oklopnog vozila: "Junački se skljokao" - BIGportal.ba
Region Vijesti

HDZ objavio snimak pada Milanovića sa oklopnog vozila: “Junački se skljokao”

HDZ je na Facebooku objavio snimak pada tadašnjeg premijera, a sada predsjednika Hrvatske, Zorana Milanovića, sa oklopnog vozila Patrije.

“Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrej Plenković (koja traje još od poraza na izborima 2016.)” objavio je HDZ na Facebooku.

“Unatoč tome što je predsjednik HDZ-a i vlade u intervjuu za RTL sasvim pristojno odgovorio na pitanje o njegovoj inicijativi za obilježavanjem Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti izvan Knina, ‘prekaljeni ratnik’ Milanović očito ne zna argumentirano razgovarati pa ponovno pribjegava primitivnoj komunikaciji i lažima”, navodi se u objavi.

“Jednako tako, hineći ‘domoljublje i zajedništvo’, Milanović je ignorirao proslavu Dana državnosti, koji je kao praznik proglasio Sabor RH, a nije ga ni čestitao građanima”, objavio je HDZ.

“To što Milanović stalno ima potrebu vrijeđati Kninjanke i Kninjane, nazivajući Zvonimirov Grad pukim ‘kolodvorom’ i ‘kasarnom’ te to što zaziva micanje proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti & VRO Oluje iz Knina, pokazuje još jednom njegov prijezir prema simbolima države, kao i prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu, koji je tog 5. kolovoza 1995. na Kninskoj tvrđavi pustio hrvatski stijeg da se vijori kao simbol slobode i blistave vojne pobjede”, piše HDZ pa dodaje da je “za hrvatski narod, branitelje i pobjedničku Hrvatsku vojsku, Knin je simbol obrane, pobjede i državnosti”, dodaje se u objavi.

HDZ je toj objavi priložio snimak Zorana Milanovića kako pada s oklopnog transportera Patrije.

Iskompleksirani Milanović ni na blagdan Tijelova nije uspio sakriti svoju opterećenost Andrej Plenković (koja traje još…

Posted by HDZ – Hrvatska demokratska zajednica on Četvrtak, 3. juni 2021.

Milanović je juče, podsjetimo, objavio da se Plenković prvi put na kninsku tvrđavu popeo 2016. godine, dodajući da se “tom prilikom uspio i junački i skljokati”.

(Index.hr)

Danas objavljeno

Titova vila u Njujorku prodata za 50 miliona dolara, evo koliko će dobiti BiH

Vanja A

Vučić i Hil o bilateralnoj saradnji i problemima u regionu

M.

Putin u petak sa liderima oslobođenih teritorija, potpisivanje sporazuma o ulasku u sastav Rusije

M.

Ostavite komentar