1. Novembra 2021.

Havarija na gasovodu u Bugarskoj!

Big Portal

Nesreća, koja je prijavljena u 3 sata ujutru po lokalnom vremenu, zaustavila je i dotok gasa ka Rumuniji, ali je on delimično obnovljen jutros posle 8 sati.

Kompanija je u saopštenju navela da je usled pukotine nastala samo materijalna šteta i da su timovi već na licu mesta i rade na popravci gasovoda.

Novi Sad bez grejanja i tople vode

Usled havarije na gasovodu u Bugarskoj i prekida isporuke prirodnog gasa jutros od 6 časova, Javno preduzeća “Srbijagas“ u potpunosti je obustavilo isporuku prirodnog gasa Javnom komunalnom preduzeću “Novosadska toplana, saopšteno je iz tog preduzeća..

Obustava isporuke uzrokovala je prekid u isporuci toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode za sve korisnike usluga Novosadske toplane.

  • Normalizacija u isporuci toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode za korisnike usluga Novosadske toplane uslediće nakon normalizacije isporuke prirodnog gasa i stabilizacije tehničkog sistema Novosadske toplane – saopštili su iz tog preduzeća.

Istovremeno i sarajevski portal Klis prenosi da je kompanija Energoinvest saopštila je da je jutros od 4 sata došlo do kvara na transportnoj trasi gasa kroz Bugarsku, čime je poremećen normalan dotok gasa u BiH.

  • Otklanjanje kvara je u toku, ali još nije poznato kada će biti normalizovano snabdevanje – prenosi portal Kliks.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare