19. Novembra 2021.

Hasan izašao iz bolnice: Kad sam čuo šta su mi doktori pustili pomislio sam da je kraj!

Big Portal

“Imao sam zakazanu intervenciju uklanjanja masnoća na krvnim sudovima na Institutu za karidovaskularne bolesti koja je najbolja klinika na Balkanu”, rekao je pevač i zahvalio se svim divnim i pažljivim lekarima koji su mu spasili život.

Ispričao je i anegdotu, kako su mu pustili njegovu pesmu “Sad je kasno za novi početak” a on pomislio da su ga otpisali.

“Nisam znao da li da se smejem ili plačem. Počela nervoza da me hvata, sve dok me nisu umirili da su sve uradili”, dodao je Dudić.

Otkrio je da muku muči i sa kilažom.

Hasan Dudić
FOTO: KURIR TV

“Imam 98 kilograma, a visok sam metar i žilet. Ne mogu da verujem da sam nekad trenirao boks i imao do 63 kilograma. Tražili su mi da probušim kašiku”, rekao je Hasan i naglasio da ne voli ni puno da jede ali da voli da ima društvo tokom obroka.

Kaže da mu je drago što su kolege odregaovale na saznanje da je hospitalizovan.

“Zorica Marković, Mitar Mirić, Zlata Petrović i druge kolege su me zvale. Zlata je vrištala kad je čula da sam u bolnici”, ispričao je gost Kurira.

Prema njemu, živimo u teško vreme, da su zbog korone mnogi postali nervozni i da pucaju, a da je lek za to dobro raspoloženje.

“Vremena su postala teška i čudna. Ima zlih ljudi, pišu gluposti, ja sam sve želje u životu ostvario i kao pevač, producent, kommpozitor, pisac. Živim život tako da poštujem druge i familiju, gledam decu kako rastu. Čekam nacionalnu penziju, 30 godina sam uplaćivao, značiće mi da imam neku siguricu. A mnogi potcenjuju i vređaju na nacionalnoj osnovi, nazivaju Šiptarom, Ciganom, Muslimanom, a ja nikad nisam odvajao ljude”, ispričao je Dudić.

(Kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare