Harvi Vajnstin zvanično razveden čovjek - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Harvi Vajnstin zvanično razveden čovjek

Producent Harvi Vajnštajn, koji je prošle godine osuđen na 23 godine zatvora zbog silovanja i seksualnog napastvovanja tri žene, i modna dizajnerka sa kojom je bio u braku od 2007. godine, sada su i zvanično razvedeni.

Vajnstinova predstavnica “Harvi samo misli na sreću svoje porodice i nada se da su njegova deca zbrinuta i zadovoljna. Voli ih i nada se da oni to znaju, kao što se nada i da će uskoro moći da bude sa njima”, rekla je Harvijeva predstavnica Džuda Engelmajer.

Proces traje već gotovo četiri godine, od kada je Georgina Čapman (45) najavila njihov razvod nakon optužbi na račun Vajnštajna za seksualno uznemiravanje i nasilje. Par ima dvoje dece, ćerku Indiju (10) i sina Dašijela (8).

Dogovor o razvodu postigli su u januaru 2018. godine, a prema pisanju medija, producent je Čapmanovoj platio između 15 i 20 miliona dolara. Ona je takođe dobila starateljstvo nad njihovom decom.

Inače, Georgina je u vezi sa poznatim glumcem Ejdrijanom Brodijem, a vezu su ozvaničili prvi put prošlog meseca, kada su se zajedno pojavili na filmskom festivalu “Tribeca”.

Danas objavljeno

Reakcija mačke dok gleda kako njen vlasnik mazi psa oduševila ljude

Zeljka

Žene otkrile gdje su sve i sa kim varale muževe

Zeljka

Konobarice u Hutersu dobile novu uniformu: Još su oskudnije obučene

Zeljka

Ostavite komentar