Harmonikaš se razveo od Zorice Brunclik, pa oženio NJENU KOLEGINICU - BIGportal.ba
Ex Yu

Harmonikaš se razveo od Zorice Brunclik, pa oženio NJENU KOLEGINICU

Harmonikaš Ljubo Kešelj sedamdesetih je bio u braku sa folk zvijezdom Zoricom Brunclik, a kada su se rastali, poslije deset godina braka on je oženio njenu koleginicu.

Tih osamadesetih godina na sceni se pojavila mlada i lijepa Sena Ordagić, Ljubo je bio svježe razveden, pa nije imao prepreke da se udvara pjevačici koja mu je zapala za oko.Oni su se ubrzo vjenčali, a ostali su u braku sve do danas. Sena je oduvijek važila za ženu sa rasnim ženskim atributima, ali je bila skromna i nikada nije privlačila pažnju na sebe izgledom, ili skandalima.

Ona je u prvi plan isticala svoj glas i pjesme. Njene najveće hitove uradio je upravo Ljubo Kešelj, a i danas se rado slušaju i pjevaju na radio stanicama. Među najpoznatijim pjesmama je hit “Gubim te”.

– Sve lijepo sa Zoricom smatram svojim bivšim životom. A onda se, polovinom osamdesetih desila Sena Ordagić, i to tako što sam slušajući radio čuo pjesmu “A ja volim komšiju Milana”. Pozvao sam Acu Kostića, voditelja i urednika Studija B, da pitam ko pjeva – rekao je svojevremeno Ljubo na temu kako je Sena uplovila u njegov život nakon razvoda sa Zoricom Brunclik, piše Alo.

Danas objavljeno

Neda Ukraden u zebra uzorku pozirala s rokerom

Vanja A

Švajnštajger: Ana me je naučila šta znači ljubav

Vanja A

Tužna sudbina Bobine Marije: Rialda Kadrić preminula na ulici – baš kao i njena majka

Vanja A

Ostavite komentar