Harman ExPs koncept - BIGportal.ba
Auto-moto Koncepti

Harman ExPs koncept

Kompanija Harman predstavila je konceptualni sistem za multimedijalnu zabavu u automobilu koji je predviđen za korištenje dok nekog čekate – ne tokom vožnje.

Tehnologija iza koje stoji Samsung predstavlja pokušaj da se vreme čekanja provede na drugačiji način osim pregledanja društvenih mreža preko telefonskih aplikacija.

Sistem ExP Gaming Intense Max stvara sveobuhvanto igračko okruženje. Audio tehnologije poput ClearChat smanjuju eho i pozadinsku buku tokom igranja video igara dok iz zvučnika integrisanih u naslone za glave stiže zvuk visoke rezolucije. Tu su i OLED i QLED ekrani koji doprinose opštem utisku.

Sledeća konceptualna tehnologija je ExP Creator Studio, koja je namenjena savremenim tvorcima sadržaja na internetu. Harman zamišlja automobil kao kreativni prostor u kojem se kombinuju zvuk vrhuskog kvaliteta, unutrašnje osvetljenje i nekoliko kamera u kabini. ExP Creator Studio, između ostalog, omogućava uređivanje sadržaja preko upravljača.

Za pojedince koji su naklonjeni muzici i koncertima, Harman predstavlja ExP Drive-Live Concert. Ovaj sistem omogućava strimovanje koncerata preko premijum audio 5G tehnologije i klaud servisa. Ideja je da se u vozilo prenese energija živog nastupa.

Izvor: Nacionalnaklasa

Danas objavljeno

Čudo neviđeno: Maybach predstavio nesvakidašnji kupe-terenac

Vanja A

Karlos Tavares: „Troškovi elektrifikacije probijaju sve granice“

Vanja A

Sjedište Tesle Motors i zvanično u Teksasu

Vanja A

Ostavite komentar