Harley-Davidson Fat Boy by American Eagle - BIGportal.ba
Auto-moto Motori

Harley-Davidson Fat Boy by American Eagle

Ako imate interesantne i kreativne ideje, dovoljno je naći pravi ekipi i imati dovoljno novca da se sve zamisli ostvare. Upravo je to uradio i vlasnik ovog Harley-Davidson Fat Boy modela kog vidimo na slikama.

Harley-Davidson Fat Boy

Radi se o deset godina staroj mašini, koja svakako tako ne izgleda, pre svega jer je na njeno sređivanje potrošeno blizu 8.000 evra. Radove je obavila radionica American Eagle iz Teksasa, a kako vidimo po fotografijama, definitivno su odradili svoj deo posla.

Harley-Davidson Fat Boy

Ono što nam je najviše privuklo pažnju u vezi sa ovom kreacijom jesu felne. Originalne su zamenjene, a na njihovo mesto su došle žbičane DNA Mammoth felne. Na svakoj od dve 18-inčne felne nalazi se po 52 žbice u crnoj boji, koja stvara izvanredan kontrast za belom bojom samih felni.

Naravno, to nije jedina promena odrađena na motociklu. Napred imamo tanji blatobran, nov upravljač sa belim ručicama, a pozadi novo kožno sedište.

Harley-Davidson Fat Boy

Kada je reč o snazi, American Eagle nije ništa menjao, već se trudio da poboljša postojeću jedinicu. Fabrički agregat od 1.573 kubika je dobio Screamin’ Eagle izduv, uz još neke sitnije dodatke.

Motocikl je na prodaju preko aukcijske kuće Hemmings. Prešao je 10.600 kilometara, a uprkos izgledu nije privukao mnogo pažnje. Uz nekih sedam dana do kraja aukcije, dostigao je cenu od tek nešto preko 6.000 evra.

Izvor: Moto-berza.com

Danas objavljeno

Potvrđeno: Novi Alfin SUV debituje 8. februara

Vanja A

I to se dešava: Kineski proizvođač automobila optužuje europskog za kopiranje

Vanja A

Bugatti priprema nasljednika Chirona koji će zadržati motor s unutrašnjim sagorijevanjem

Vanja A

Ostavite komentar