10. Septembra 2021.

Harison Ford stiže u Istočno Sarajevo na Svjetsko prvenstvo u amaterskom biciklizmu?

Big Portal


Čuveni junak filmova “Indijana Džons” i “Ratovi zvijezda” veliki je ljubitelj biciklizma i nije mu strano da sa prijateljima krene na ture duge po nekoliko stotina kilometara iako je napunio 79 godina, ističu iz kancelarije Gran fondo svjetskog prvenstva u Istočnom Sarajevu.

Neki od njegovih bliskih prijatelja ispunili su normu za dolazak na prvenstvo, pa je on izrazio želju da dođe sa njima jer su mu prenijeli mnogo lijepih utisaka koje su pobrali na Jahorini tokom kvalifikacione trke održane sredinom avgusta, prenose Nezavisne.

Ford je minulih mjeseci boravio u Velikoj Britaniji, gdje je snimao peti nastavak filma “Indijana Džons”, a uprkos godinama i dužini snimanja, svakodnevno su ga viđali kako vozi bicikl.

U saopštenju je navedeno da nema sumnje da bi dolazak jednog od najslavnijih glumaca u istoriji Holivuda imao ogroman značaj kako za sam događaj tako i za promociju Istočnog Sarajeva i Jahorine koja polako, ali sigurno, osim lidera u zimskom turizmu, zahvaljujući biciklizmu i drugim sadržajima, postaje sve značajniji ljetni centar na evropskoj turističkoj mapi.

Kvalifikaciona trka za Svjetsko prvenstvo već je okupila nekoliko značajnih imena iz svijeta biciklizma, a najpoznatije je svakako Džoni Hugerland, koji je i pobijedio u obje trke.

Biće ih još više na Svjetskom prvenstvu, a ukoliko bi stigao i Ford sigurno bi to bio veliki bum ne samo u Srpskoj i BiH, nego i u cijelom svijetu, jer gdje god da se pojavi veliki mag filma izaziva ogromno interesovanje, ističe se u saopštenju.

Istočno Sarajevo biće domaćin “UCI Gran fondo svjetskog prvenstva” od 5. do 10. oktobra.

Nezavisne.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare