Haris Džinović o ćerki Đini koja se zabavlja sa fudbalerom Crvene Zvezde - BIGportal.ba
Ex Yu

Haris Džinović o ćerki Đini koja se zabavlja sa fudbalerom Crvene Zvezde

Pevač Haris Džinović otkriva da mu nedostaje publika, putovanja i spremanja za koncerte, kao i da se nada da će se uskoro sve vratiti na staro. Kako kaže, i nakon što je primio vakcinu je jako pažljiv i ne izlazi iz doma bez maske.

Pevač Haris Džinović željan je pevanja i publike, a kako kaže, ukoliko u junu krenu nastupi odmah će razmišljati o koncertu.

– Najmanje 400 dana nisam nastupao. Naravno da mi nedostaje publika, putovanja, spremanje, sve ono uobičajeno što se radi pred koncert i za koncert – kaže Haris i otkriva kakvi su mu planovi:

– Ako se otvori sad to nešto u junu planiram koncert, šuška se, ali ćemo videti.

Dane tokom pandemije pevač je provodio sa porodicom, u okrilju doma, a vodio je računa kako o sebi, tako i o najmilijima.

– Vreme sam provodio relativno izolaciono. Moram priznati, porodica i ja smo se dobrano čuvali. Poprimali smo te vakcine, deca su preležala koronu. Vodim računa, stalno sam sa maskom, svaki izlazak, iako ne izlazim puno. Kad izađem, maska je obavezna.

Na pitanje kako se nosi sa činjenicom da su mu supruga Melina i ćerka Đina popularne na mreži TikTok, Haris odgovara u svom maniru:

– Ja se ne nosim nikako, one se nose. To je njihova stvar, one to dobro rade i znaju. Melina naročito, ona je oprobana, dete je tek krenulo u to, voli. Šta će biti od svega toga, ne znam, samo da bude normalna priča, ugodno lepo. Nemam bojazni, ona je dosta savesna devojčica, vodi računa o svemu. Već smo se davno dogovorili šta treba, a šta ne treba, šta može, šta ne, šta sme, šta ne sme. To je logičan savet roditelja, e sad hoće li dete poslušati, ko to zna – rekao je pevač za ćerku koja se zabavlja sa fudbalerom Crvene Zvezde Andrejem Đurićem.

Haris je jedan period života proveo u Parizu, a kako kaže, tamo nema gledanja kroz prste kada je posao u pitanju, svi su profesionalni.

– Jedna kultura i život malo drugačiji nego ovde, ali nikakva velika razlika pravo da vam kažem. Oni su jako precizni, moraju da budu jer ako kasniš nema posla, nema love, ako ne poštuješ neke elementarne stvari, ništa od posla, jednostavno. Tu nema emocije. Kod nas ima malo gledanja kroz prste, kod njih ne – priča pevač i otkriva da je njegov dom na Senjaku koji gradi godinama uskoro spreman za useljenje.

– Negde je 97 odsto završeno. Enterijer je gotov, pitao sam se i ja bogami oko uređenja, kako se neću pitati. Svi ti koji se ne pitaju su pali pod uticaj žena. Žena ako vodi sve, onda je to… Ne može ona baš da bude kapiten tima i da vodi sve. Uopstalom, ako može i ako je sposobna, evo kapitenska traka odmah, nek vodi i mene i porodicu, najsrećniji bih bio.

Razmišljam da otvorim Jutjub nalog o kuvanju

Pevač je jednom prilikom otkrio kako je u kuvanju dobar koliko i u pevanju, a kako kaže, razmišljao je da to i dokumentuje na Jutjub nalogu.

– To je bila ideja odavno, koju nažalost nisam realizovao. Postoji mogućnost da se to napravi. Razmišljam u tom pravcu, samo gledamo kako da napravimo da bude malo drugačije od ostalih.

Džinović je jednom prilikom otkrio kako je u školi bio nestašan, čak i izbačen iz gimnazije, ali kako priznaje, naslednici nisu na njega.

– Nije niko izbačen iz škole i niko ne beži sa časova. U to doba je bilo možda malo i popularno bežati, a sa druge strane, ja sam bežao zato što sam igrao fudbal, pa sam išao na treninge. To je bio jedini razlog. Iz škole sam izbačen zato što sam imao 200 neopravdanih časova – priseća se Haris i dodaje:

– Fudbal je moja prva ljubav. Do neke godine mi je bilo jako žao što nisam uspeo kao fudbaler, ali da sam trebao, uspeo bi. Muziku, u kojoj sam najtalentovaniji, sam stavio u neki drugi, treći plan. Voleo sam skijanje, tako da mi muzika nije bila možda ni u drugom planu. Međutim, eto, s vremenom se iskristalisalo da je to ono što znam najbolje da radim, tako da sam se za muziku opredelio, da ne kažem, morao sam.

Danas objavljeno

Komšije Dare Bubamare iz Novog sada razvezale jezik: Pjevačica ima penthaus u elitnom dijelu, a evo kakva je privatno!

V.R.

Nada Topčagić: Rasprodaću sve nekretnine, neću da rintam i da me boli glava

V.R.

Džejla Ramović napustila Balkan: Upisala fakultet daleko od kuće, sestra joj uputila dirljivu poruku

V.R.

Ostavite komentar