27. Septembra 2020.

Haris Džinović nikad iskreniji o privatnosti, a evo šta ga iznervira!

Big Portal

Pevač kaže da jeste zahtevan, ali da nije namćor.

“Jesam zahtevan, hoću da mi sve bude potaman, ali je velika razlika između zahtevnog čoveka i namćora, jer je ovo drugo negativna konotacija. Sećam se kad je Melina prvi put došla kod mene u Pariz i otvorila ormar, odmah me je pitala s kim ti živiš ovde, nemoguće da ovde ne živi neka žena ili da ne dolazi da ti sprema, ja reko živim skroz sam. Kod mene je sve poređano po redu, svaka majica, košulja, pantalone, sve pod konac, jer jesam perfekcionista”, objašnjava Haris i dodaje da najviše teži ka perfekcionizmu u muzici:

“Nisam nežan u saopštavanju kad neko pogrešno svira. Recimo desi se da mi bend jedan koncert svira fantastično, a drugi ispod svog nivoa, pa se vade na instrumente. To publika ne čuje, ali ja tačno znam kada neko odsvira nešto koliko je zainteresovan da to svira. Sve je stvar koncentracije, i nije da ne opraštam greške, samo ih ne priznajem. Muzika ti ne dozvoljava da grešis, a ne ja. I meni se desi da pogrešim i to me silno iznervira. U muzici moraš da budeš perfektan, jer ona ne priznaje ni jednu grešku, i iz nje sam preneo to u svoj život.”

                                                                FOTO: DRAGANA UDOVIČIĆ

Haris ističe da nije imao problema sa Melinom na početku njihove veze s obzirom da je već imao ustaljene rituale i navike.

“Svaka žena na svetu ima ambiciju da promeni čoveka, ali to je nemoguće, možda do nekih 5 odsto može da se pomeri u nekim aspektima, ali suštinski ne. Svaki čovek ima svoj kod i tu nema mnogo odstupanja. Žene misle najbolje i to im je neki instikt da pokušaju da te promene, ali uvek se može naći kompomis i to je promena. Moraš povući ručnu. Ja ne živim sam, već sa ženom i dvoje dece i onda moraš da se kompatibiluješ i da nekad napraviš nešto što odgovara drugom, a nauštrb svojoj zoni komfora”, ističe čuveni pevač i dodaje da je Melina uz njega naučila da kuva:

“Isto sam kvalitetan kuvar koliko pevač. Ne kuvam baš svakog dana jer deca danas sama sebi kuvaju. Postoje jela koja Melina bolje napravi od mene, ali kad smo se upoznali nije znala ni jaje da spremi. To nije moja zasluga, već njena, ona se angažovala i naučila šta ju je zanimalo. Kod kuvanja je najbitnije da to voliš, jer recimo, bacio sam šerpi raznoraznih jela dok nisam naučio pravu meru, jer ili je preslano ili zagori. A sad je to lak posao.”

Džinović je otkrio šta bi danas savetovao malom Harisu od 15 godina.

“Pre svega taj Haris se ne bi ponašao tako, ne bi bio drčan, to tako ljudi vide, a ja to nisam video. Ne bi bio svojeglav, slušao bi starije koji ga usmeravaju. Bio bi bolji učenik, jer sam bežao sa časova pa su me izbacili iz gimnazije dva puta. Mali Haris je bio neozbiljan, a moraš da imaš disciplinu i da radiš, nije to samo bog ti dao glas i ja ću sa pevam. Moraš da radiš konstantno”, rekao je Haris u emisiji “Ko sam tebi i šta sam sebi” na televiziji K1.

                                                                                FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

Izvor: Kurir.rs/K.Đ, Foto: Printscreen/Exkluziv

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare