Haris Berković prisjetio se tog kobnog dana: Preživio sam, ali sam od siline udarca letio nekoliko metara - BIGportal.ba
Ex Yu

Haris Berković prisjetio se tog kobnog dana: Preživio sam, ali sam od siline udarca letio nekoliko metara

Haris Berković, bosanski pjevač i dečko Rade Manojlović, priznao je koji trenutak iz prošlosti mu je promenio život.

Naime, pevač je kao dete doživeo stravičnu nesreću iz koje je pukom srećom izvukao živu glavu, a detalja se i dan danas seća.

– To je bilo najgore životno iskustvo koje sam imao. I dan-danas se sećam tog dana kao da je juče bio. Nesreća se dogodila u blizini moje kuće kada sam izašao do prodavnice da kupim sličice za album. Na mene je velikom brzinom naleteo vozač koji me je toliko jako udario da sam leteo nekoliko metara. Kad me je majka videla kako ležim nepomično, nije mogla da prestane da plače –ispričao je Haris za Pink i dodao:

– U nesvesnom stanju su me prebacili u bolnicu i tamo su se borili za moj život. To leto nikad neću zaboraviti. Danas sa pobedom proslavljam i svoj drugi rođendan. Mislim da mi je ta nesreća na neki način promenila život. Često se setim toga i mislim da treba da živimo svaki dan kao da je poslednji. Nikad se ne zna šta može da se dogodi, niko ne zna šta mu sutra donosi.

Danas objavljeno

“Tati NIJE DOBRO. Ne znam šta bih vam rekao…”Nikola Rokvić progovorio o Marinkovoj bolesti!

Zeljka

Glumica očarana Novakom: “Kakva čast”

Zeljka

Da li ga PREPOZNAJETE? On je sin slavne zvijezde NARODNE MUZIKE

Zeljka

Ostavite komentar