Hapšenja zbog napada na Srbe u Kninu, među povrijeđenima i dijete - BIGportal.ba
Hronika Region Vijesti

Hapšenja zbog napada na Srbe u Kninu, među povrijeđenima i dijete

Policija je privela više osoba koje se dovode u vezu sa napadom na goste kafića kod Knina koji su gledali utakmicu Crvene zvezde, kada je povrijeđeno pet osoba, uključujući i jedno dijete, javlja hrvatski “Index”.

Iz šibensko-kninske policijske uprave je saopšteno da se utvrđuju sve okolnosti tog događaja i da policija intenzivno radi na otkrivanju osumnjičenih za krivično djelo koje su okarakterisali kao nasilničko ponašanje i nanošenje tjelesnih povreda.

Iz policije su naveli da je u mjestu Udzolje na području Knina u 22.30 nekoliko nepoznatih osoba verbalno i fizički napalo vlasnicu kafića i goste, pri čemu su oštetili i inventar.

Tom prilikom je, kako su naveli, pet osoba lakše povrijeđeno, među njima i jedan maloljetnik.

Nakon toga oko 22.50 sati u mjstu Ðevrske, nekoliko za sada nepoznatih osoba je verbalno, a potom i fizički, napalo vlasnika drugog kafića i goste, ali niko nije povrijeđen.

Hrvatski “Index” ranije je javio da se prvi incident dogodio u opštini Biskupija kod Knina, kada je u kafić u kojem su gosti gledali utakmicu između Jang bojsa i Crvene zvezde upala grupa maskiranih napadača i fizicki ih napala.

U napadu je povrijeđeno više ljudi, a lokalni portali “Feral Njuz” i “Dalmacija Danas” prenose da je u bolnicu prevezeno petoro ljudi, uključujući i vlasnika kafića, koji je udaren flašom u glavu.

Među povrijeđenima je i devetogodišnje dijete.

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, jedan od njih je tokom napada imao mačetu.

“Index” navodi da se incident dogodio i u Ðevrskama kod Kistanja, kada je nekoliko osoba ušlo u lokalni kafić i provociralo goste koji su gledali utakmicu.

Radilo se uglavnom o provokacijama na nacionalnoj osnovi, rekao je vlasnik kafića “Feral Njuzu”.

TANJUG

Danas objavljeno

Približili se Singapuru: Za 24 sata

M.

Odustaju od nuklearnog oružja? “Završavamo posao i bez njega”

M.

Uhapšeno lice zbog iskorištavanje djece za pornografiju

M.

Ostavite komentar