Haos na Savskoj regati: Mačetom povrijedio više osoba - BIGportal.ba
Republika Srpska / BiH Vijesti

Haos na Savskoj regati: Mačetom povrijedio više osoba

Goran Đ. uhapšen je zbog sumnje da je jučer prilikom održavanja Savske regate u mjestu Rača kod Bijeljine mačetom povrijedio više osoba.

Tokom regate dešavao se pravi haos i došlo je do narušavanja javnog reda i mira u većem obimu od više osoba te je tom prilikom Goran mačetom povrijedio nekoliko osoba.

Nijedna osoba nije životno ugrožena, ali ih je više medicinski zbrinuto u Medicinskom centru Bijeljina.

– Prilikom uspostavljanja narušenog javnog reda i mira, policijski službenici aktivno su sprečavani u primjeni svojih policijskih ovlaštenja i tom prilikom su bili prinuđeni da upotrebe sredstva sile. Tom prilikom uhapšen je G. Đ. koji je identifikovan kao jedan od učesnika događaja, dok se za drugim učesnicima intenzivno traga. Većina osoba je pobjegla sa lica mjesta, kako kopnenim, tako i vodenim putem – pojasnila je Aleksandra Marić, portparol PU Bijeljina.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu izazivanje opšte opasnosti.

U toku je prikupljanje svih potrebnih činjenica i dokaza, kao i identifikovanje svih osoba koje su učestvovale u navedenom događaju.

(Srpskainfo)

Danas objavljeno

Nijemci glasaju – izlaznost 36 odsto

M.

Napeto na Jarinju: Specijalne jedinice tzv. Kosova dovezle oklopno vozilo sa puškomitraljezom

M.

Ruski lovci ispratili američki bombarder iznad Pacifika

M.

Ostavite komentar