Haos na nastupu Mije Borisavljević: Gost izvadio pištolj - BIGportal.ba
Ex Yu

Haos na nastupu Mije Borisavljević: Gost izvadio pištolj

Na nastupu pevačice Mije Borisavljević u Obrenovcu nastao je potpuni haos kada je javnosti nepoznati čovek u jednom trenutku izvadio pištolj. Došlo je do tuče zbog čega je intervensalo obezbeđenje.

“Ništa nije ukazivalo na to da može da nastane problem. Ljudi su došli da se zabave. Bilo je raznih ljudi, a u jednom trenutku je počelo hoškanje između nekih mladića. Jedan je izvadio pištolj i devojke koje su bile u blizini počele su da vrište. Potukli su se. Pevačica je za to vreme pevala, nije prekidala. Mislim da ona nije ni bila svesna da je neko potegao oružje jer je bio mrak. Obezbeđenje kluba je odmah skočilo i izbacilo tog čoveka sa pištoljem”, objasnio je izvor za Kurir koji se našao na licu mesta, prenosi “Blic”.

Mia Borisavljević je iz svog ugla objasnila šta se dogodilo:

“Bila je neka tuča i obezbeđenje je reagovalo. Izveli su nekog čoveka napolje. Ja nisam videla šta se dogodilo. Čula sam da je vadio pištolj, ali nisam videla jer je velika diskoteka. Nastup nisam prekidala jer nije bila masovna tuča već su uspeli brzo da odreguju i ne remete ostale goste”, objasnila je Mia.

Danas objavljeno

“Ludo” obećanje Marije Šerifović: “Ako pobijedimo Švajcarsku, oblačim kostim na golo tijelo”

Vanja A

Kako je Nenad Okanović dobio ulogu Sina Dragana!

Vanja A

Darko Lazić uživa sa djevojkom u Dubaiju

Vanja A

Ostavite komentar