Hana Huljić izašla iz porodilišta sa ćerkom - BIGportal.ba
Ex Yu

Hana Huljić izašla iz porodilišta sa ćerkom

Hana Huljić izašla je iz porodilišta, ali bez svoje jače polovine

Ćerka Petra Graša stigla kući, obaveštavaju hrvatski mediji. Naime, ekipa Story.hr portala izvestila je da je mlada mama Hana Huljić u pratnji svoje majke Vjekoslave i sestre napustila porodilište.

Hana Huljić porodila se 17. jula i na svet je donela malu Albu. Ćerka Petra Graša dugačka 50 centimetara i teška 3150g dobila je ime po Petrovom ocu Zoranu, a detaljno objašnjenje dao je njen deka Tonči Huljić. Ime je nastalo od latinske reči “albus” što znači blistav, svetao, obzoran. Na italijanskom jeziku Alba znači zora, pa su se Petar i Hana u čast njegovog oca Zorana odlučili baš za ovo ime.

Ipak, ćerka Petra Graša stigla je na svet, a sada je krenula kući, a njenog oca sve to vreme nije bilo ni na vidiku. Naime, Petar je na letnjoj turneji i zbog nastupa propustio je da prve dane radosti provede sa Hanom i Albom.

Prve fotografije majke i bebe pokazuju da se Hana još uvek oporavlja od carskog reza, a da je Alba mirna, krasna curica. Sa druge strane, Hana nikada nije krila da ima potpuno razumevanje za Petrov posao i da joj  njegovo odsustvo tokom ovih dana ne smeta. Ipak, ima zlih jezika koji njegovo odsustvo u ovom momentu smatraju karmom, no srećna porodica je već od prvog dana odlučila da se na zlurade komentare ne osvrće.

Danas objavljeno

Poznati detalji sukoba pjevačice i sestre

Vanja A

“Jovanin kofer” donese i pet farmaceutskih plata

Vanja A

Uhapšen Bojan Tomović

Vanja A

Ostavite komentar