Hamilton: Dižem ruke od svega... - BIGportal.ba
Formula 1 Sport

Hamilton: Dižem ruke od svega…

Svetski šampion u Formuli 1, Britanac Luis Hamilton, zabrinuo je broje navijače objavom na Instagramu.

Hamilton koji je pred osvajanjem šeste titule svetskog prvaka u najbržem karavanu, napisao je zagonetnu poruku jer se ne zna na šta je tačno mislio kada je rekao da “diže ruke od svega”.

Britanac, koji ima 13,1 miliona pratilaca izrazio je da je izuzetno nezadovoljan.

Iskreno, imam osećaj kao da dižem ruke od svega. Gasim se u potpunosti. Čemu sve kada je svet takav haos i ljudi ne mare ni za šta. Iskoristići naredni period da razmislim o svemu. Hvala svima vama kojima je stalo do ovog sveta“, napisao je vozač Mercedesa.

Pojedini su zabrinuti da bi ovakav stav mogao da utiče na to da Hamilton u skorije vreme napusti Formulu 1, dok neki drugi veruju da se to odnosi na njegov angažman po pitanju zaštite prirodne sredine, o čemu je dosta pričao u poslednje vreme.

Mnogi su pokušali da ga razuvere i ohrabre, ali pitanje je kako će na sve Hamilton reagovati.

Poznato je da je od pre dve godine promenio način ishrane, a u avgustu je otkrio da planira da otvori lanac veganskih burger restorana. Želi da doprinese smanjenu emisije štetnih gasova.

Prvi “Nit burger” restoran je otvorio prošlog meseca.

S druge strane, Hamilton, koji je propustio priliku da trijumfuje u Japanu, veruje da Meksiko nije idealna prilika da osvoji šestu titulu i ubeđen je da će se sve rešavati posle te trke.

Danas objavljeno

Još jedna medalja za Srbiju: Tijana Bogdanović osvojila bronzu

Zeljka

Đoković: Ne razumijem

Zeljka

Čilić jedva izbjegao bruku dana na Olimpijskim igrama

Zeljka

Ostavite komentar