Halo Infinite navodno stiže na proljeće 2021. godine - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Halo Infinite navodno stiže na proljeće 2021. godine

Od kako je Halo Infinite odložen, mnogi su pretpostavili da će 343 Industries studiju biti potrebna još jedna godina kako bi završio projekat.

Međutim, prema novim saznanjima igra bi ipak mogla stići znatno ranije, a neki izveštaji pominju i da je moguća objava tokom proleća 2021. godine.

Glumac, koji je zadužen za “motion capture” Master Chief-a u igri je u nedavnom intervjuu istakao da bi Halo Infinite trebalo da bude spreman za objavu na proleće. Ovo ukazuje na to da 343 Industries trenutno cilja pomenuti plan objave, te da neće odugovlačiti sa objavom tokom čitave naredne godine.

Naravno, ovo nije potvrda i studio bi mogao promeniti inicijelne planove, kao što je to već činio do sada. Sve dok se 343 Industries zvanično ne oglasi povodom objave igre, ne možemo sa sigurnošću znati kada će Halo Infinite biti dostupan.

Neke zvanične informacije o Halo Infinite igri bismo mogli saznati pre kraja 2020. godine, s obzirom na to da je 343 Industries najavio da planira da objavi informacije o statusu igre tokom decembra.

Izvor: KitGuru/Benchmark

Danas objavljeno

Ruski hakeri ukrali više od 50 miliona lozinki

V.R.

Neredi u najvećoj fabrici iPhone telefona u Kini

V.R.

Google Workspace donosi poboljšanu pretragu Gmail prepiske

V.R.

Ostavite komentar