Halo Infinite multiplejer biće potpuno besplatan za sve - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Halo Infinite multiplejer biće potpuno besplatan za sve

Velike vijesti donose Microsoft i 343 Industries vezane za Halo Infinite i mutliplejer komponentu koji će posjedovati.

Umesto da se multiplejer nađe u istom paketu kao i cela igra na jesen kada se pojavi, on će zapravo biti potpuno besplatan za sve igrače u svetu.

Otkriveno je i da će multiplejer mod podržavati prikaz u 120FPS na Xbox Series X konzoli, dok će frejmrejt biti otključan za PC verziju koja takođe stiže krajem godine. Bilo da ste Halo fan ili ne, ovo su odlične vesti, pošto se već govori da će Infinite doneti bogati multiplejer.

Kompanija 343 Industries će više detalja o multiplejeru, kao i bolji prikaz gejmpleja, pružiti kasnijeg datuma, potencijalno na novom Xbox Games događaju koji se treba održati u avgustu, navodi sajt Play.co.rs.

Najava besplatnog multiplejera će barem malo umiriti igrače kojima se nije dopao prošlonedeljni prikaz gejmpleja iz Halo Infinite kampanje, a za nezadovoljstvo se navode razlozi poput grafike koja ne pripada next-gen konzoli, slabim animacijama i ne-dinamičnom svetu.

Halo igre važe za one sa najboljim multiplejerom i mnogi se nadaju da će tako biti i sada. Igrača svakako neće manjkati.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Jedan od najgorih filmova 2016. godine dobija svoju igru, predstavljanje zakazano za 22. avgust

V.R.

Geekbench otkriva Realme C12 sa Helio P35 čipsetom i 3GB RAM-a

V.R.

NSA izdao novo uputstvo za vojsku i obavještajce

V.R.

Ostavite komentar