Halo Infinite Multiplayer Beta je sada dostupna za sve Windows, Xbox X/S i Xbox One igrače - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Halo Infinite Multiplayer Beta je sada dostupna za sve Windows, Xbox X/S i Xbox One igrače

Na Gamescom Opening Night Live emisiji u avgustu ove godine, Microsoft je najavio datum objavljivanja Halo Infinite-a.

U to vreme, kompanija je potvrdila da će igra postati dostupna igračima širom sveta 8. decembra. Međutim, sada je na proslavi 20. godišnjice Xbox-a, Microsoft je lansirao besplatnu Halo Infinite Multiplayer Beta i Season 1 tri nedelje ranije.

Halo Infinite Multiplayer Beta dostupna je globalno za sve igrače na Windowsu, Xbox Series X, Xbox Series S i Xbox One. Takođe je dostupna i za Xbok Cloud Gaming. Beta izdanje daje igračima pristup svim sadržajima 1. sezone, uključujući mape, osnovne modove i Battle Pass, navodi XDA-Developers. Microsoft napominje da će sav napredak igrača u beta izdanju biti prenet do potpunog lansiranja Halo Infinite-a 8. decembra.

Pored toga, Microsoft je dodao preko 70 Xbox 360 i originalnih Xbox igara u katalog kompatibilnosti. Ovo uključuje nekoliko kultnih naslova, poput cele serije Max Pain-a, F.E.A.R. franšiza i još mnogo toga. Igrači Xbox Series X, Series S i Xbox One mogu početi da igraju ove igre danas ako ih poseduju na disku ili digitalno. Igre su takođe dostupne za kupovinu u Microsoft Store-u.

Šta više, Microsoft je najavio novu dokumentarnu seriju pod nazivom Power On: The Story of Xbox, koja će biti emitovana uživo na Roku, IMDb TV, YouTube, Redbok, itd, 13. decembra. Pored toga, kompanija je najavila 20. godišnjicu Xbox FanFest nagradne igre, sa nagradama koje uključuju raznovrsnu Xbox opremu.

Benchmark.

Danas objavljeno

YouTube dislajk taster služi samo za ukras?

Zeljka

Ovo će biti najbolji igrači u FIFA 23

Zeljka

Beskompromisne inovacije Huawei P50 Pro telefona

Zeljka

Ostavite komentar