Halidu Muslimoviću novčana kazna - BIGportal.ba
Ex Yu

Halidu Muslimoviću novčana kazna

Folk pevač Halid Muslimović osuđen je u Osnovnom sudu u Banjoj Luci na novčanu kaznu od 1.110 KM (555 evra) zbog fizičkog nasilja nad nekadašnjom ljubavnicom Sonjom Bašić iz Melburna.

Muslimović se teretio za nanošenje telesnih povreda i ugrožavanje sigurnosti. U optužnici se navodi da je 27. jula 2018. godine na putu ka Banjoj Luci u automobilu verbalno i fizički napao Bašić s kojom je bio u ljubavnoj vezi.

U jednom trenutku je zaustavio vozilo i za kosu je izvukao sa mesta suvozača i bacio na beton, da bi je opet ugurao u auto i odvezao do Banje Luke, udarivši je više puta.

Nakon što mu je rekla da će sve prijaviti policiji, prijetio joj je rečima: “Znaš li ti ko sam ja, vozaću te u gepeku, mrak će te progutati”.

Bašić je posvedočila da je napad usledio nakon što je od Muslimovića tražila da joj vrati skoro 400.000 KM (oko 200.000 evra) koje mu je tokom trogodišnje veze uplatila.

Muslimović je tvrdio da priča o dugu nije tačna. Negirao je optužbe, navodeći da mu je sve napakovano, kao i da je Bašićeva u to vreme bila pijana.

Danas objavljeno

Preminuo Saša Zalepugin – legenda i uzor generacijama

Zeljka

Ovo niste imali priliku često da vidite: Zajednički snimak Tome i Silvane

Zeljka

Poslije samo deset dana: Operisana beba Bojana Leksingtona

Zeljka

Ostavite komentar