HALA NA PRODAJU ILI DUGOROČNO IZNAJMLJIVANJE - BIGportal.ba
Mali Oglasi Oglasi

HALA NA PRODAJU ILI DUGOROČNO IZNAJMLJIVANJE

Nalazi se u mjestu Trn, nadomak Banja Luke na glavnoj cesti.


Površine 600m2. (Kućom 200m2 i Halom 400m2), kao i zemljištem 2000m2, hala je izgradjena 1990 god.
U sklopu hale nalazi se pomoćni objekat (kuća) na sprat pogodna za kancelarijske prostorije kao i pripadajuće prostorije u prizemlju koje mogu poslužiti kao skladište ili manje kancelarije (100m2 prvi sprat, 100m2 prizemlje), takodje u sklopu hale nalazi se veliki parking sa prilazom za šlepere.  

Pogodna za proizvodnju, skladište ili veleprodaju, provedene instalacije i grijanje.   Objekat je dve godine bio pod najmom, te je renoviran u julu 2014, spreman za upotrebu po principu ključ u ruke, posjeduje zajedničku kuhinju koja može primiti veliki broj radnika, dve kancelarije unutar hale, prostoriju za odlaganje garderobe i dva wc-a. Sastoji se iz dva dijela, prvi je prilagodjen utovaru robe i ima prilaz za slepere i kamione, dok je drugi prilagodjen za proizvodnju u prijatnim uslovima, ali moze posluziti i za skladiste fine robe.   Visina stropa unutar hale iznosi oko 3 metra.  

Postoje tri ulaza u samu halu, jedan sa prednje strane do glavne ulice za slepere, jedan srednji za radnike i osoblje i jedan pomocni sa uzgibom za viljuskara.   Iza hale postoji poslovno-stambeni objekat – kuca, koji u prizemlju posjeduje kotlovnicu i dva velika prostora za magacin ili kancelarije.  

OLX.ba link: IZDAJE SE HALA

Kontakt (Viber) : +387 65 / 530 000  

Email: navi355@gmail.com

Danas objavljeno

„Manjača – mjesto susreta“

Zeljka

Izvučeni srećni dobitnici glavnih nagrada – stan u centru Banjaluke i automobil “Audi A3”

Zeljka

Vikend dobrih cijena u Centrumu: Finalna sezonska rasprodaja!

Zeljka

Ostavite komentar