5. Augusta 2019.

Hakovali su vam Google nalog? Ovako ćete da ga vratite

Big Portal

Neko je preuzeo vaš korisnički nalog pri Google-u ili ste zaboravili adresu i-mejla i lozinku za pristup? Saznajte šta možete da učnite.

Evo šta treba da znate kako biste vratitli kontrolu nad vašim korisničkim nalogom na Google-u.

Šta ako ste zaboravili e-mail?

U ovom slučaju otvorite stranicu Account Recovery i resetujte lozinku. Moraćete da potvrdite svoj identit odgovarajući na nekoliko sigurnosnih pitanja. Ako je moguće, obavite ovo koristeći isti uređaj i web pretraživač koji ste već koristili kako bi pristupili zaključanom računaru, kao i na lokaciji na kojoj ste to činili.

Ne možete da potvrdite identitet odgovarajući na sigurnosna pitanja? Dobićete još jednu priliku, kao i nekoliko saveta koji bi mogli da vam pomognu pri odgovaranju.

Nakon što uspešno potvrdite svoj identitet opet ćete moći da stavite lozinku. Ako koristite ovu opciju, imajte na umu da ćete morati da date adresu e-maila. Ako ste je zaboravili, počnite sa uputstvima za njeno vraćanje, piše Tportal.

Šta ako vam je nalog hakovan?

Ako ne možete da se logujete na vaš e-mail i otkrijete da je neko nepoznat promenio vašu lozinku ili broj telefona za vraćanje lozinke, ili obrisao vaš korisnički račun, takođe počnite od stranice Account Recovery.

Odgovorite na pitanja najbolje što možete i pratite uputstva. Ako ništa ne upali, pokušajte da dobijete pomoć pravo od Google-a.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare