Hakerski napad otkrio kada izlazi Resident Evil: Village - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Hakerski napad otkrio kada izlazi Resident Evil: Village

Curenje informacija od značaja nije vesela tema za gejming kompanije, koje sve više žele da sakriju projekte i iznenade nas svežim objavama. Međutim, igrači uvek dočekuju nove informacije sa radošću, odakle god one došle.

Početkom ovog meseca, Capcom je objavio da su njihovi serveri kompromitovani ali nije otkrio koliko je ozbiljan bio napad. Capcom je danas objavio listu informacija koje misle da su hakeri “ukrali” kao što su imena, mejlovi i personalne informacije zaposlenih u njihovim kancelarijama u Japanu, SAD i Kanadi.

Ono što je posebno interesatno je oko jedan terabajt podataka u vezi sa poverljivim marketing detaljima o određenenim Capcom naslovima. Procurele informacije takođe otkrivaju i ciljeve prodaje, planove izdavanja a i nenajavljene projekte na kojima trenutno radi Capcom.

Podaci koji najverovatnije najviše bole Capcom su detalji o predstvojećem Resident Evil naslovu, prenosi play.co.rs.

Resident Evil Village će najverovatnije doći i na PS4 i Xbox One, iako je video-igra najavljena samo za konzole sledeće generacije i PC. U dokumentu objavljenom na forumu se može videti i da developeri planiraju da bude gotov krajem aprila 2021, a kao i sa prethodnim naslovima, dobićemo demo verziju pre izlaska.

Korisnici Playstationa dobiće ga malo ranije od ostalih. Novi Resident će izgleda sadržati i onlajn mod za više igrača pod nazivom Dominion, sličan Resistance delu, koji je došao zajedno sa Resident Evil 3.

Aprilski datum izlaska je dosta kasniji od ranije tradicije izdavanja igara, pošto su RE2 Remake i Resident Evi 7 izašli u januaru, a ako je ovo istina, Village će pribeći sličnom datumu izlaska kao i ovogodišnji rimejk trećeg dela.

Danas objavljeno

Nvidia planira da poboljša GeForce RTX 30 zalihe, tako što će limitirati RTX 2060 dostupnost

Vanja A

Otkrivene specifikacije i renderi za OnePlus Nord N200 5G

Vanja A

Diablo II: Resurrected stiže 23. septembra

Vanja A

Ostavite komentar