Hakeri prijetili glumici njezinim 18+ fotkama, ona ih objavila sama - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Hakeri prijetili glumici njezinim 18+ fotkama, ona ih objavila sama

BELLA THORNE preduhitrila je hakere nakon što je objavila golišave fotografije koje su joj navodno prijetili da će ih plasirati u javnost. “Je*ite se i vi i moć koju mislite da imate nad mnom”, napisala je 21-godišnja glumica na Twitteru u subotu, dodavši screenshotove poruka hakera, kao i nekoliko toples…

BELLA THORNE preduhitrila je hakere nakon što je objavila golišave fotografije koje su joj navodno prijetili da će ih plasirati u javnost.

“Je*ite se i vi i moć koju mislite da imate nad mnom”, napisala je 21-godišnja glumica na Twitteru u subotu, dodavši screenshotove poruka hakera, kao i nekoliko toples fotografija. “Pisaću o ovome u svojoj sljedećoj knjizi.”

https://www.instagram.com/p/BxnQWb7FJ5y/

“Posljednjih 24 sata prijetili su mi mojim golim fotografijama i osjećam se odvratno, osjećam se nadgledano, kao da je neko uzeo nešto od mene za šta sam željela da samo jedna posebna osoba vidi”, objasnila je bivša Disneyeva zvijezda.

“Predugo sam dopuštala da me muškarci iskorištavaju i je*eno mi je dosta toga… mogu spavati večeras znajući da sam vratila svoju moć. Ne možete kontrolisati moj život i nikad nećete. Drugim riječima, evo vam mojih sisa”, dodala je.

https://www.instagram.com/p/Byx-YISHQIR/?utm_source=ig_embed

Zaključila je kako je posljednjih 24 sata plakala umjesto da slavi svoju knjigu koju trenutno promoviše. “I da, FBI će vam biti na vratima ubrzo pa pripazite na je*ena leđa.”

Thorne nije identifikovala hakera u objavi.

Drama u životu problematične glumice tu ne staje. Thorne je u sukobu s bivšim dečkom Modom Sunom kojeg je optužila kako je zadržao njezin računar na kojem je pisala scenarij te pasoš, zbog čega je propustila “priliku za veliki posao.”

https://www.instagram.com/p/ByvVhjUnvm7/?utm_source=ig_embed

Ona je izjavila kako joj reper ne želi vratiti stvari, no on je te optužbe negirao, rekavši TMZ-u da je glumica pokupila svoje stvari u noći kad je optužena za provaljivanje u njegov dom. 

https://www.instagram.com/p/BydX-3nHUd_/?utm_source=ig_embed

Takođe je dodao kako ga je za pasoš Thorne zvala “iz vedra neba” samo dva sata prije nego što je morala u Pariz.

Par je prekinuo u aprilu nakon više od godinu dana veze.

Danas objavljeno

Zbog imena tri puta završio u zatvoru

Vanja A

Da li su ‘crveni mladeži’ na našoj koži opasni?

Vanja A

Nekad popularna pjevačica tvrdi da je na ulici, “Za Božić smo spavali kod prijatelja u kancelariji”

Vanja A

Ostavite komentar