Hailey Bieber završila u bolnici, imala simptome moždanog udara - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Hailey Bieber završila u bolnici, imala simptome moždanog udara

Hailey Bieber završila je u bolnici nakon “hitnog medicinskog slučaja”.

Supruga Justina Biebera primljena je prije nekoliko dana u bolnicu nedaleko od Palm Springa zbog problema na mozgu. Kasnije tokom dana objavljeno je da je 25-godišnja Bieber imala simptome slične moždanom udaru jer joj se u mozgu stvorio ugrušak.

-U četvrtak ujutro sjedila sam za stolom i doručkovala s mužem kad sam osjetila simptome slične moždanom udaru i odmah otišla u bolnicu, napisala je Bieber.

-Utvrdili su da imam maleni ugrušak u mozgu zbog kojeg je došlo do manjka kisika. Ugrušak je ipak prošao i ja sam se oporavila, dodala je.

Otkrila je da je puštena iz bolnice, nalazi se u svom domu i uzima lijekove.

-Iako je ovo bio najstrašniji trenutak u mom životu, doma sam i dobro sam. Zahvalna sam sjajnim liječnicima i medicinskim sestrama koji su vodili brigu o meni. Hvala svima koji su mi se javili s lijepim željama, istaknula je.

Izvori bliski manekenki otkrili su da nakon svega ima problema s kretanjem te da ide na pretrage koje bi trebale otkriti uzroke njenih problema. Liječnici vjeruju da je moguće da su simptomi povezani s covidom-19, a poznato je da ga je nedavno prebolio njen suprug.

Azra.

Danas objavljeno

Voljela je kolegu sa filma, a onda ga prevarila sa rediteljem: Slike njene izdaje obišle su svijet, a sada se udaje za ženu

V.R.

Nijansa zbog koje žene izgledaju prirodno i prefinjeno – ova boja kosa je najveći trend sezone

V.R.

Jedna rečenica tokom seksa muškarca više napali nego oralno zadovoljenje

V.R.

Ostavite komentar