22. Jula 2019.

Hailey Baldwin krivi Selenu Gomez za probleme u braku

Big Portal

Prošlo je skoro godinu dana od kako su  se Justin Bieber i Hailey Baldwintajno venčali u Njujorku, i iako su planirali veliku ceremoniju za porodicu i prijatelje ovog ljeta, izgleda da se to neće ipak neće dogoditi u skorije vrijeme.

Justin je ovog februara potražio psihijatrijsku pomoć jer ne može da nađe načina da se izbori sa depresijom, a Hailey za sve krivi njegovu bivšu veliku ljubav.

Hailey je mislila da će njen brak sa Justinom biti drugačiji. Mladi su, bogati i slavni. Mislila je da će putovati svetom i uživati“ , otkrio je izvor blizak paru. „Justin ima dane kada ne želi da ustane iz kreveta, a Hailey misli da je sve zbog Selene.“

https://www.instagram.com/p/BzoSciXFRBP/?utm_source=ig_web_copy_link

U aprilu je pevač greškom na svoj instagram objavio google istoriju na kojoj se vidi da je pretraživao svoju bivšu devojku i njen nastup na Coachelli.

Uvek ću voleti Selenu, ona ima posebno mesto u mome srcu, ali trenutno sam zaljubljen u svoju ženu do ušiju„, priznao je Justin nakon tog incidenta.

Ipak, koliko god želela da veruje da je ona vlada njegovim srcem, izvor navodi da je Hailey neizmerno ljubomorna na Selenu i da zbog toga imaju velikih problema u braku.

Naravno da joj je lakše da okrivi Selenu a ne Justina. Uvek kada se ona pomene, Justin se utiša i postane jako čudan, to stvarno jako loše utiče na njihovu vezu“ , dodao je izvor.

https://www.instagram.com/p/ByHIYARFPOj/?utm_source=ig_web_copy_link

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare