GYPSY Kings u BANJALUCI ! - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

GYPSY Kings u BANJALUCI !

Kraljevi romske rapsodije stižu u BANJALUKU!
Samo 1800 sjedećih karata u prodaji! 21.02.2020. DVORANA BORIK, BANJA LUKA

Krajem sedamdesetih braća André i Nicolas Reyes, sinovi priznatog flamenco umjetnika Josea Reyesa, osnovali su grupu Gipsy Kings te ubrzo postali vrlo cijenjeni muzičari i tražena muzička atrakcija u cijelom svijetu. “Gipsy Kings” njihov istoimeni najpoznatiji album, objavljen 1989. godine proveo je 40 sedmica na top ljestvicama te im je to donijelo veliku popularnost širom Evrope, Amerike i Bliskog Istoka. Na krilima svjetske slave Gipsy Kings su se 2014. godine razdvojili u dvije zasebne frakcije – grupu Nicolasa Reyesa i Andréa Reyesa. André Reyes s desetočlanim bendom nastavlja karijeru izvodeći najveće hitove iz Gipsy Kings muzičkog kataloga koje će izvesti i 21. februara u Banjaluci u dvorani Borik. U prodaju će biti pušteno sam 1800 sjedećih karata.

Osnivaču grupe GIPSY KINGS, Andréu Reyesu kao gitaristu i pjevaču pridružili su se cijenjeni muzičari kao što su Mario Reyes i Chico Castillo te zajedno stvaraju muziku koja publiku navodi na ples. Na trenutno aktuelnoj turneji “Gipsy Kings by André Reyes” oduševljavaju publiku širom svijeta svojim “Tour Gipsy Unidos” repertoarom, a rasplesaće vas i uz svjetski poznate hitove kao što su “Bamboleo”, “Volare”, “La Dona” i mnogi drugi!

Gipsy Kings by André Reyes francuska je muzička grupa čiji članovi su španskog porijekla te pjevaju na španskom jeziku. U svojoj muzici kombinuju tradicionalni flamenco, pop te druge autohtone muzičke oblike kao što je katalonska rumba.

Danas je, s više miliona prodanih nosača zvuka širom svijeta, André Reyes zahvaljujući samostalnom radu i radu u grupi, jedan od najpoznatijih i najcjenjenijih predstavnika flamenco rumbe.

Kao sponzor koncerta BIG Radio Vas poziva da dođete i uživate se uz legendarne hitove grupe Gipsy Kings by Andre Reyes. Ukoliko budete pomno pratili PRVI program BIG Radija (BIG 1) kao i putem socijalnih mreža Instagram i Facebook možete osvojiti karte za ovaj spektakl.

Ulaznice su u prodaji na platou Boske i na blagajni dvorane Borik.

Vidimo se na 21.02 u Dvorani BORIK !

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

1 Komentar

jova 11 Februara, 2020 at 3:36 pm

Nažalost, na BIG-u rade nepismeni “novinari”.

Ako imenicu Banja Luka pišemo odvojeno, onda obe riječi mijenjamo kroz padeže, tako da bi naslov trebao glasiti: Gypsy Kings u Banjoj Luci!

A ako imenicu Banjaluka pišemo zajedno, onda naslov glasi: Gypsy Kings u Banjaluci!

Da ne spominjem katastrofu od miješanja velikih i malih slova u naslovu članka.

Odgovori

Ostavite komentar