Gvinet Paltrou se pojavila u odijelu koje je nosila 1996. - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Gvinet Paltrou se pojavila u odijelu koje je nosila 1996.

Nedavno je u Los Anđelesu održana revija brenda “Guči” kojoj su prisustvovale brojne holivudske zvijezde – Majli Sajrus, Dakota Džonson.

Iako je bilo sve u maniru ekstravagancije, zvijezda večeri je ipak bila nedoljiva Gvinet Paltrou.

Kada neko pomene modnu kuću “Guči”, odmah nam na pamet padaju kreacije intenzivnih boja sa upečatljivim detaljima – cirkoni, perje, šljokice, pliš…

Izuzetak nisu napravile na reviji zvanice koje su samouvjereno prošetale neobične kreacije i tako prisustvovale ovom modnom spektaklu, prenosi B92.

Pjevačica Majli Sajrus se opredijelila za kičastu kreaciju od svjetlucavog materijala. Duga haljina dodatno je upotpunjena “čupavim” detaljem.

Glumica Dakota Džonson izabrala je izgled rok zvijezde – neobičnu crnu mini-haljinu upotpunila je čarapama sa logoom ove kuće.

Ipak zvezda večeri je bila Gvinet Paltrou koja se pojavila u odijelu od pliša koje je upotpunila svijetloplavom košuljom, a zanimljivo je da je riječ o novoj verziji odijela koje je Gvinet već nosila davne 1996. na dodjeli VMA nagrada.

U potpunosti je ponovila svoj izgled od prije 25 godina i dovoljno je da pogledamo njene stare slike u ovom odelu i ove sadašnje, pa da shvatimo da se Gvinet (49) skoro nimalo nije promijenila.

Nezavisne.

Danas objavljeno

Tužna realnost: Madonna na posljednjim fotografijama izgleda neprepoznatljivo, ruke skriva iz jednog razloga

Vanja A

Razvodi se Robin Rajt

Vanja A

Picerija razbjesnila goste jer dodatno naplaćuje sječenje pice

V.R.

Ostavite komentar