Gven Stefani s novom frizurom izgleda potpuno neprepoznatljivo - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Gven Stefani s novom frizurom izgleda potpuno neprepoznatljivo

I dok je boja svih ovih godina ostala postojana, njene frizure su se menjale.

Od kovrdža, preko zalizanog konjskog repa, do ekstenzija do zadnjice, pevačica Gven Stefani je tokom godina često eksperimentisala sa raznim stilovima, ali sa frizurom kakvu sada ima nismo imali priliku da je vidimo skoro 13 godina.

Pevačica je svoj novi izgled predstavila u najnovijoj epizodi američkog “Voisa”, gde je već godinama jedna od članica žirija, a radi se o bob frizuri sa šiškama, piše Index.hr. Sličnu frizuru imala je na naslovnoj slici albuma “Sweet Escape” iz 2006. godine, samo što je tada umesto boba imala lob odnosno dugi bob.

Dosta kraća kosa i guste šiške pevačicu su potpuno transformisale, ali čini se da se ipak ne radi o trajnoj promeni već samo o periki jer je njen frizer Robert Vetika nakon ove, na svom Instagramu, objavio fotografiju na kojoj Gven opet ima dugu kosu bez šiški stilizovanu u stilu šezdesetih godina.

Inače, Gven je ovogodišnja dobitnica nagrade “People Choice” za modnu ikonu godine koju baš i nije obranila svojim stajlingom na dodeli, a pevačica je u poslednje vreme često na meti kritika javnosti i zbog svog plastičnog izgleda.

Danas objavljeno

Dogodilo se na današnji datum, 21. april

Vanja A

Pokazala “vanzemaljki ožiljak” i ZGROZILA SVIJET

Vanja A

Šeku malo 300 miliona: Ljubomoran sam na današnje NBA plate

Vanja A

Ostavite komentar