25. Septembra 2022.

Gučijeve modele na reviji u Milanu nosilo 68 parova identičnih blizanaca

Big Portal

Uoči revije koju je kreativni direktor „Gučija“, Alesandro Mikele, posvetio svojoj majci Eraldi i njenoj sestri bliznakinji Đulijani, koju on takođe naziva majkom, najpre je izrazio divljenje njihovoj jedinstvenoj vezi.

https://www.instagram.com/p/Ci4savMogMJ/?utm_source=ig_web_copy_link

“Dve izvanredne žene koje su svoje sestrinstvo obeležile konačnim pečatom svog postojanja“, rekao Mikele uoči revije. „Živele su u istom telu. Na isti način su se oblačile i češljale. Upravo je nemogućnost savršeno identičnog ono što čini magiju blizanaca.“

Svaki par blizanaca na scenu je izašao nezavisno, odvojeni zidom od ogledana u sredini i hodali su u potpuno istim modelima. Na kraju, za neočekivano finale revije, zid je podignut i braća i sestre su se spojili i hodali držeći se za ruke niz pistu.

https://www.instagram.com/p/Ci5FFHfI8hH/?utm_source=ig_web_copy_link

Nema sumnje da je ova revija pripremana mesecima i da su ogromni napori uloženi kako bi pronašli toliki broj identičnih blizanaca koji će poneti „Gučijeve“ modele. Pored toga, svaki par modela je imao odeću šivenu po meri, što govori da je i priprema odeće iz kolekcije bila jednako naporna.

https://www.instagram.com/p/Ci2ek0hqck_/?utm_source=ig_web_copy_link

„Gučijeva“ neobična revija izazvala je veliku pažnju u Milanu. Posle njih, svoje modele će predstaviti i „Versače“, dok se s nestrpljenjem očekuje debitantska kolekcija Maksimilijana Dejvisa za modnu kuću „Feragamo“ za koju je čitava modna industrija zainteresovana.

Izvor: RTS

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare