Gučijeve modele na reviji u Milanu nosilo 68 parova identičnih blizanaca - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Gučijeve modele na reviji u Milanu nosilo 68 parova identičnih blizanaca

Na modnoj reviji kolekcije proleće/leto 2023, modnog brenda „Guči“, pod nazivom „Tvinsburg“ (Twinsburg), pistom u Milanu je prošetalo, ni manje ni više, nego 68 parova identičnih blizanaca.

Uoči revije koju je kreativni direktor „Gučija“, Alesandro Mikele, posvetio svojoj majci Eraldi i njenoj sestri bliznakinji Đulijani, koju on takođe naziva majkom, najpre je izrazio divljenje njihovoj jedinstvenoj vezi.

“Dve izvanredne žene koje su svoje sestrinstvo obeležile konačnim pečatom svog postojanja“, rekao Mikele uoči revije. „Živele su u istom telu. Na isti način su se oblačile i češljale. Upravo je nemogućnost savršeno identičnog ono što čini magiju blizanaca.“

Svaki par blizanaca na scenu je izašao nezavisno, odvojeni zidom od ogledana u sredini i hodali su u potpuno istim modelima. Na kraju, za neočekivano finale revije, zid je podignut i braća i sestre su se spojili i hodali držeći se za ruke niz pistu.

Nema sumnje da je ova revija pripremana mesecima i da su ogromni napori uloženi kako bi pronašli toliki broj identičnih blizanaca koji će poneti „Gučijeve“ modele. Pored toga, svaki par modela je imao odeću šivenu po meri, što govori da je i priprema odeće iz kolekcije bila jednako naporna.

„Gučijeva“ neobična revija izazvala je veliku pažnju u Milanu. Posle njih, svoje modele će predstaviti i „Versače“, dok se s nestrpljenjem očekuje debitantska kolekcija Maksimilijana Dejvisa za modnu kuću „Feragamo“ za koju je čitava modna industrija zainteresovana.

Izvor: RTS

Danas objavljeno

Razumeju li psi kad im kažemo da ih volimo?

Vanja A

Makron mladima u Francuskoj obećao besplatne kondome

Vanja A

Rekao da nema ništa da prijavi – pas otkrio švercovane tompuse na aerodromu

Vanja A

Ostavite komentar