GTA Trilogy će koštati znatno više nego što se očekivalo? - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

GTA Trilogy će koštati znatno više nego što se očekivalo?

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition je najavljen nedavno, a sada su se pojavile naznake o mogućoj cijeni ovog paketa igara.

Base.com je onlajn maloprodajni lanac video igara, koji je na svom sajtu objavio listing za predstojeću GTA trilogiju, koja uključuje remastere za GTA III, Vice City i San Andreas. S obzirom na to koliko su stare pomenute igre (GTA III je objavljen pre 20 godina), predstavlja iznenađenje po kojim cenama bi se remasterovana trilogija mogla prodavati.

Prema navodima Base.com, verzije igre za PlayStation 5 i Xbox Series će imati maloprodajnu cenu od 65 britanskih funti, dok verzije za konzole prethodne generacije imaju cenu od 55 funti.

GTA Trilogy će koštati znatno više nego što se očekivalo?

Pored toga što ove cene deluju preterano visoke, Take-Two planira da ukloni ranije verzije ovih igara iz digitalnih prodavnica, što znači da će potencijalnim kupcima biti dostupne samo remasterovane verzije igara po ceni od oko 88 dolara, nakon konvertovanja iz funti. S nadom da će doći bar do poravnanja cena u odnosu na tržišta, što bi značilo da će GTA Trilogy koštati oko 65 dolara. što i dalje nije jeftino.


Ukoliko Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition ne bude kompletan rimejk u punoj meri, biće veoma teško za Take-Two da opravda toliku cenu igara koje su prilično stare.

Izvor: KitGuru

Danas objavljeno

Stare dobre Olympus kamere će sada biti preimenovane u OM sistem

Vanja A

Android 12L najavljen za sklopive uređaje i uređaje sa velikim ekranom

Vanja A

Call of Duty: Vanguard veličina instalacije dostiže 93 GB na konzolama, mnogo manje nego ranije

Vanja A

Ostavite komentar