GTA Online igrači mogu da vakcinišu svoje avatare - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

GTA Online igrači mogu da vakcinišu svoje avatare

Pandemija korona virusa se iz stvarnog svijeta širi i u svijet video igara.

Mnoge od igara uključuju maske, koje likovi mogu da nose, a Fajzer je sada odlučio da ode korak dalje i pokrene akciju vakcinacije za avatare igrača u GTA svetu, koji igraju na GTA Online Roleplay serverima u Brazilu.

GTA RP (roleplay) je server na kojem igrači, umesto ispunjavanja zadataka kreiranih od strane GTA developera, svoje vreme provode kao uobičajeni stanovnici i imaju određene uloge, sa različitim poslovima. Nakon posla, druže se sa drugim igračima, zabavljaju se i povremeno planiraju neke dodatne poslove koji im donose zaradu.

S obzirom na to da GTA RP igraju i odrasli i tinejdžeri, ovo predstavlja dobro mesto za plasiranje različitih poruka. Fajzer je došao na ideju da na jednom od najvećih “roleplay” servera u Južnoj Americi promoviše akciju vakcinisanja protiv COVID-19 virusa.

Do 25. novembra, u svetu u kom se odvija radnja igre će se nalaziti punktovi za vakcinisanje, gde igrači mogu da vakcinišu svoje avatare. Za one koji se odluče na ovaj potez obezbeđena je i nagrada.

U akciju su se uključili i poznati GTA strimeri iz Južne Amerike, koji ohrabruju igrače da imunizuju svoje avatare u GTA Online na brojnim punktovima u igri i ćaskaju s njima tokom ovog procesa.

B92.

Danas objavljeno

Windows 11 ćemo kontrolisati glasom

Zeljka

Šef Applea: “Ako želite aplikacije sa strane, kupite Android telefon”

Vanja A

Apple Watch (2022) serija donosi tri modela, iPhone SE (2022) 3 GB RAM-a

Vanja A

Ostavite komentar