Grupni video pozivi dostupni širom svijeta - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Grupni video pozivi dostupni širom svijeta

Viber je objavio da je nova funkcija grupnih video poziva od sada aktivirana za sve korisnike aplikacije širom svijeta.

Tako će oni biti u mogućnosti da prenesu svoje poruke sagovornicima na najsadržajniji način, bez obzira na to da li se radilo o poslovnom onlajn sastanku, brzom video pozivu između članova porodice ili razmjeni novosti među prijateljima.

Viber grupe su stalno dostupne, uz visoki kvalitet veze i bez opterećivanja protoka podataka – kako bi 20 ljudi moglo da održi sastanak i sarađuje istovremeno.

Uz to, ova nova funkcija je bezbjedna za korisnike poput svih drugih na Viberu – što podrazumijeva da Viber nema pristup podacima koji se razmenjuju tokom poziva – pružajući potpunu privatnost i pouzdanost onima koji je koriste.

U slučaju da želite da održite onlajn sastanak sa saradnicima, školsko predavanje, čas vježbanja kod kuće, pokažete kulinarsko umeće ili podijelite tajne svog uživanja u nekom hobiju – grupni video pozivi na Viberu su prava stvar za vas.

U uslovima kada je i dalje preporučen određen nivo fizičkog distanciranja, oni će vam značajno pomoći da ostvarite komunikaciju na željenom nivou i uz pun audio-vizuelni doživljaj koji vam je potreban, prenosi “itsvet”.

Danas objavljeno

Na korak smo do čipa u ljudskom mozgu – Ilon Mask otkrio detalje

Zeljka

OPPO pokazuje kameru na uvlačenje uoči INNODAY 2021 događaja

Vanja A

Legendarna Pac-Man igra je dostupna za Facebook Gaming igrače i strimere

Vanja A

Ostavite komentar