Grupa Evanescense objavila novi album - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Grupa Evanescense objavila novi album

“The Bitter Truth” novi je album grupe Evanescence i to prvi sa njihovom originalnom muzikom posle deset godina. Bend se vratio korenima i poznatom moćnom zvuku.

Album je i odraz ličnih tragedija članova grupe (preminuli su iznenada brat pevačice Ejmi Li i dete basiste Tima Mekorda) baš kao i kolektivne tragedije nastale zbog rasne nejednakosti, COVID-a i ekonomskog preokreta. Uprkos mračnoj i gorkoj strani života, album šalje pozitivnu poruku – boriti se je bolje nego odustati.

Ejmi Li piše i peva o temama kao što su unutrašnji demoni, žaljenje, “dobro sam” fasadi koju društvo nameće onima koju se bore s mentalnim zdravljem, pobuna u lice nepravdi i mržnji prema ženama, kao i o slobodi koja dolazi sa završavanjem toksičnih odnosa, prenosi Headliner.

“Želim da ovaj album ljudima da osećaj nade, snage i moći. Ono što me u životu nadahnjuje su ljudi koji su prevladali velike prepreke – preživeli. Nadam se da možemo da živimo s idejom da kada su stvari nemoguće bolne, da život vredi živeti”, kaže prevačica Ejmi Li.

“Oslanjajući se na te mračne, izazovne trenutke, suočavajući se s njima i shvatajući da u tome nismo sami, čini nas stvarnima. Čine nas dovoljno jakima da ih preuzmemo. To nas zbližava, ako dopustimo, u dubljem uvažavanju svetlosti i istine. Hvala na uspomenama. A sada idemo da pravimo neke nove”, dodaje.

Danas objavljeno

Sara Džesika Parker oštro odgovorila na osude koje dobija zbog sijede kose

Vanja A

Pet trikova u krevetu koji će izludjeti svakog muškarca

Vanja A

Svemirski brod iz “Ratova zvijezda” prodat za više od 2,3 miliona dolara

V.R.

Ostavite komentar