20. Juna 2019.

Grudi ne prestaju da joj rastu, jedva stoji na nogama

Big Portal

Tajlanđanka se kreće otežano uz pomoć štaka sa povezom od čaršava okačenim o vrat, i nije u stanju da radi

ŽENA iz jednog sela na Tajlandu prinuđena je da zatraži pomoć javnosti nakon što su dojke pre oko devet meseci odjednom počele da joj rastu, učinivši je invalidom.

Lam Frai Si Nuan (46) se kreće otežano uz pomoć štaka sa povezom od čaršava okačenim o vrat, i nije u stanju da radi, a zbog teškog materijalnog stanja ne može da priušti dalje analize i lečenje. Lekari su utvrdili da masa nije kancerogena, ali nisu uspostavili nikakvu dijagnozu, niti prepisali terapiju, pa se žena, uz pomoć lokalne televizije obratila dobrodušnim sugrađanima za pomoć.

Ona je medijima rekla da je još pre tri godine primetila da su joj grudi veće, ali da se rast naglo ubrzao tek pre devet meseci, kada joj je leva dojka postala znatno uvećana.

Dodatna težina pritiska kičmu zbog čega Nuan trpi jake bolove, a jedino što je do sada saznala o svom misterioznom oboljenju je da nisu u pitanju tumori. Jedan od lekara joj je ponudio da ukloni grudi ali da prvo mora da se zna uzrok naglog rasta.

Nova ispitivanja zakazana su za 19. jul, međutim ni žena ni njen muž, koji se oporavlja posle udesa, ne rade, pa ne mogu da plate troškove lečenja.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare