"Grobari" pozvali na hitne izbore u Partizanu - BIGportal.ba
Fudbal Sport

“Grobari” pozvali na hitne izbore u Partizanu

Navijači Partizana izrazili su nezadovoljstvo radom aktuelne uprave na početku nove sezone.

Nakon poruke u vidu transparenta protiv TSC-a, kada je ukazano da su dobili “poslednju opomenu”, sada su se oglasili putem Instagram stranice.

Naveli su katastrofalno vođenje kluba, finansijsko posrnuće, veliki dug fudbalskog kluba, hipoteku na “Zemunelo” i stadion…

S tim u vezi su pozvali legende kluba da se okupe i pokrenu hitne izbore na kojima bi došlo do promene rukovodeće strukture.

“Usled loših reziltata koji su posledica katastrofalnog vođenja kluba, mi kao navijači pozivamo na korenite promene i u fudbalskom klubu, kao i u čitavom sportskom društvu. Tek poneki trofej u svim sportovima u poslednjih 10 godina, kasno dovođenje igrača, kao i igrača koji kvalitetom ne odgovaraju našem klubu, finansijsko posrnuće većine klubova JSD, enormno povećanje duga FK, hipoteka na Zemunelo i stadion… Ovo su samo neke od stvari koje su dovele do nezadovoljstva svih nas kojima je crno-bela boja u srcu”.

“Zato Jug, kao matična tribina svih Grobara poziva na jedinstvo svih koji zaista vole ovaj klub! Predugo nas je nejedinstvo činilo ranjivima i vreme je da se osvestimo i pozovemo na ujedinje navijača kao i svih klubova JSD Partizan. Predlažemo hitne izbore u FK i JSD Partizan, i kreiranje uprave koju će činiti ugledni partizanovci, legende kluba i neukaljani pojedinci koji ovom klubu zaista žele sve najbolje, i kojima Partizan neće biti samo prečica do profita”.

“Samo takva uprava imaće bezrezervnu podršku i Juga i čitavog stadiona! “

“Još jednom pozivamo sve Grobare da nam se pridruže u ovoj borbi. Od priče i sedenja kod kuće Partizan nema ništa. Pritisak i promene se prave isključivo na stadionu. Zato hoćemo jedinstvo svih tribina kako bismo imali potrebnu snagu da ovo izguramo do kraja. – Pozivamo i sve bivše igrače i legende kluba svih sekcija JSD da nas podrže i da nam se pridruže, jer je to u najboljem interesu Partizana. Nemamo više šta da čekamo, hoćemo promene odmah! Za pobede, za miran san”, stoji u saopštenju.

B92.

Danas objavljeno

“Novače, torbu na rame, pa preko granice”

V.R.

Ančeloti: Poslije Reala odlazim u penziju

V.R.

Rodik: Kirjos je među prva dva ili tri favorita za US Open

V.R.

Ostavite komentar