11. Oktobra 2019.

GRIZAO JE, BACAO NA ZID I VUKAO ZA UŠI Ljubomorni policajac se SATIMA IŽIVLJAVAO nad djevojkom

Big Portal

Policijski službenik, koji je bio 15 mjeseci u emotivnoj vezi sa V. D. tereti se za zlostavljanje i mučenje, pošto je početkom avgusta u svom domu fizički nasrnuo na partnerku koja nije živjela sa njim.

Za to krivično djelo, ako se dokaže da je kriv, zaprijećena je kazna zatvora u rasponu od šest mjeseci do pet godina.

Istraga koja je prethodila optužnici, kako saznaje Blic, utvrdila je da je M. S. uzeo partnerkin mobilni telefon i počeo da je ispituje ko su ljudi zabilježeni u telefonskom imeniku, nakon čega je došlo do svađe tokom koje je policajac zaključao ulazna vrata i nije joj dao da ode.

– Kako su pokazale povrede V. D. koje su konstatovane u Urgentnom centru, policajac joj je udario šamar, bacao na zid, davio, vukao i grizao za uši! Srećom djevojka je u jednom trenutku uspjela da se oslobodi nasilnika, otključa ulazna vrata i pobjegne – navodi izvor Blica.

Nakon hapšenja, policajac kome je bio određen pritvor i izrečena hitna mjera zabrane prilaska i kontaktiranja žrtve, negirao je zlostavljanje i mučenje, tvrdeći čak da je V. D. “sama sebi nanjela povrede da mu se osveti”, a to sve jer joj je “saopštio da je ostavlja”.

Inače, po podacima Policijske uprave Valjevo koja pokriva Kolubarski okrug, u periodu od početka prošle do 1. avgusta ove godine izrečeno je ukupno 1.367 hitnih mjera protiv nasilnika nad bračnim ili vanbračnim partnerkama. Od toga broja 944 su hitne mjere privremene zabrane kontakta i prilaska žrtvi, kao i 423 hitne mjere privremenog udaljenja nasilnika iz stana.

Samo u 80 slučajeva, pokazuju policijski podaci, počinioci nasilja su prekršili izrečene hitne mjere i njima je prekršajni sudija izrekao kazne.

SrpskaInfo

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare