Grand Theft Auto 6 se ne očekuje prije 2025. godine - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Grand Theft Auto 6 se ne očekuje prije 2025. godine

Pitanje, koje je gejmeri postavljaju već godinama, je kada će se pojaviti naredna Grand Theft Auto igra? Odgovor je, pema svemu sudeći, da se to neće desiti uskoro.

Dojavljivač Tom Henderson je ranije objavio video, koji sadrži prikupljene GTA 6 glasine i predviđanja, a pominje i moguću objavu igre tokom 2024. ili 2025. godine. Njegova zapažanja je potvrdio i Bloombergov izveštač Jason Schreier, koji je u tvitu sugerisao da se sve što je Tom Henderson rekao o igri poklapa i sa onim što je Schreier čuo.

Dodaje se da je igra još uvek u ranim fazama razvoja i da će imati evolutivnu/proširenu mapu. Henderson je sugerisao da će GTA 6 imati mapu koja bi se mogla menjati svaki put kada se objavi novi DLC. To bi, između ostalog, moglo značiti da će GTA 6 imati svet koji se menja zasnovano na sezonama.

Nekoliko je razloga zbog kojih je GTA 6 šest tako daleko od objave, uprkos tome što se GTA 5 pojavio još 2013. Glavni razlog je to što GTA Online nastavlja da generiše pravo malo bogatstvo za Rockstar/Take-Two Interactive. Takođe, kompanije se fokusiraju na Red Dead Redemption 2 multiplejer elemente, a na sve je uticala i aktuelna pandemija.

Naravno, sve je ovo u domenu predviđanja i nagađanja, a jedino je sigurno da će Grand Theft Auto 6 igra definitivno biti objavljena. Ostaje samo da se vidi kada.

Izvor: TechSpot

Danas objavljeno

Twitter je konačno popravio loš kvalitet video snimaka

Zeljka

Poznate specifikacije novog Xiaomi telefona

Zeljka

Očekuje se da će Gigabyte, MSI i drugi objaviti Intel Arc ‘Alchemist’ grafičke karte

Zeljka

Ostavite komentar