Gradonačelnik građanima Banjaluke čestitao Dan grada - BIGportal.ba
Banja Luka

Gradonačelnik građanima Banjaluke čestitao Dan grada

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković uputio je sugrađanima čestitku povodom 22. aprila – Dana grada i 76. godišnjice oslobođenja Banjaluke od fašizma.

Gradonačelnik je zajedno sa zaposlenim u administraciji u video-česttitki istakao najvažnije vrijednosti kojima treba težiti

“Grad – to smo mi, svi mi. Ohrabrimo kreativnost, inovativnost. Uvažimo iskustvo. Naše zajedništvo je naša snaga, jer čovjek je čovjeku prirodna potreba, a samim tim i najveća vrijednost. Cilj je jednostavan i jasan – Grad u funkciji opšteg dobra, a odgovorna i efikasna administracija u službi svih nas, u službi naših građana. Udružimo se! Omogućimo da se rodi novi gradski život, nove društvene pojave i novi društveni procesi. Sada to jedinstvo treba postići vlastitim snagama, slobodnom voljom i svjesnim izborom onog djelovanja, koje će nas voditi u pravom smjeru. Na nama ostaje da se trudimo da ostanemo skromni, postanemo tolerantniji, iskreniji i moralniji, prvenstveno zbog nas, a onda i zbog drugih, a na vama ostaje da volite svoj grad, jer ovo je grad svih nas, naš grad. Dragi Banjalučani, srećan nam Dan grada”, naveo je gradonačelnik u čestitki upućenoj sugrađanima povodom Dana grada.

Nezavisne novine

Danas objavljeno

KVAROVI NA MREŽI: Bez grijanja potrošači u dijelovima šest ulica

M.

Sljedeće sedmice tri dana “Otvorenih vrata”, ostalo za revakcinaciju

M.

U Banjaluci rođeno 8 beba

M.

Ostavite komentar