19. Septembra 2021.

Građani uznemireni: Šta se dešava na sjeveru Kosmeta?

Big Portal

Veliki broj pripadnika Kosovske policije takođe nisu dozvoljavali zaustavljanje ni drugih putničkih automobila, a bilo je primetno i da se se zabrinuti građani sa severa Kosova okupili na toj lokaciji u blizini Jarinja nakon što se pročulo da se postavljaju montažni kontejneri.

Predsednik Leposavića Zoran Todić naveo je za Kosovo onlajn da su građani Leposavića, ali i čitavog severa uznemireni zbog ovih dešavanja.

Kako je naveo, u toku dana je od više građana dobio pitanja u vezi sa nekakvim kontejnerima koje su pripadnici Kosovske policije postavili u neposrednoj blizini administrativnog prelaza Jarinje.

“Mi nemamo odgovore iz Kosovske policije o čemu se radi, čemu ovi potezi kojima se destabilizuje situacija svega par dana nakon posete Miroslava Lajčaka. Pozivam građane da budu uzdržani i ne nasedaju na provokacije, a mi ćemo pažljivo analizirati novonastalu situaciju”, rekao je Todić.

Primetno je da kontejneri još uvek pristižu, kao i da se povezuju električnim instalacijama i internetom.

Kosovo onlajn je pokušao da dobije komentar i od Kosovske policije, ali se osobe zadužene za medije pri KPS nisu javljale na redakciji poznate brojeve telefone ili su upućivale na druge kontakte.

(Kosovo online/foto: Kosovo online)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare