Gradiška: Uhapšen vlasnik bivšeg ugostiteljskog objekta zbog kršenja mjera - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Gradiška: Uhapšen vlasnik bivšeg ugostiteljskog objekta zbog kršenja mjera

Policija je lišila slobode lice čiji su inicijali Z.S. iz Gradiške, vlasnika bivšeg ugostiteljskog objekta u mjestu Dragelji, u kome je zatekla 14 lica tokom kontrole poštivanja zaključaka Republičkog štaba za vanredne situacije koje se odnose na sprečavanje širenja virusa korona.

Ta lica su zatečena sinoć u 23.20 časova, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da ovo lice bude ispitano o navedenim okolnostima, te da u redovnoj proceduri bude dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije.

Policijska uprava Gradiška poziva građane da nadležnim službama prijave neodgovorne pojedince ili grupe koji svojim ponašanjem mogu da ugroze zdravlje ljudi.

S ciljem zaštite zdravlja ljudi, a u skladu sa važećim zaključcima Republičkog štaba za vanredne situacije i preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, pripadnici Policijske uprave Gradiška će nastaviti da sprovode mjere iz svoje nadležnosti, dodaje se u saopštenju.

Danas objavljeno

Francuska povlači ambasadore iz SAD i Australije radi konsultacija, Bijela kuća žali zbog poteza Pariza

M.

Trojni pakt podigao buru u svijetu – Francuska bijesna, u Kini uzbuna, Evropa osramoćena

M.

Prevrnuo se autobus u Gornjem Vakufu: Povrijeđeno 16 osoba, od kojih četiri teže

M.

Ostavite komentar