Gradiška: Tri lica povrijeđena u nezgodi u Kukuljama - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Gradiška: Tri lica povrijeđena u nezgodi u Kukuljama

Tri lica povrijeđena su u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Kukulje kod Srpca, dok je jedno lice iz Gradiške uhapšeno jer je pod dejstvom alkohola vrijeđalo policajce i tako ih ometalo u vršenju službene dužnosti, navodi se u saopštenju Policijske uprave Gradiška.

Saobraćajna nezgoda dogodila se na lokalnom putu Razboj Ljevčanski – Kosijerovo, a učestvovali su automobili škoda i be-em-ve.

Škodom je upravljala N.D. iz Srpca, a suvozač je bio S.D. iz Srpca, dok je drugim vozilom upravljao E.Ј. iz Srpca. Svih troje je povrijeđeno, a na vozilima je pričinjena materijalna šteta, kažu u policiji.

Gradiška policija uhapsila je lice čiji su inicijali Z.G. koje je vrijeđalo policijske službenike i tako ih ometalo u vršenju službene radnje, a alkotestiranjem je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi.

Protiv ovog lica će nadležnom sudu biti podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Policija iz Gradiške podnijeće nadležnom sudu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv lica čiji su inicijali S.Z. i S.Đ. iz Banjaluke, zbog sumnje da su prikupljali dobrovoljne priloge, a da prethodno nisu podnijeli prijavu za to mjesto nadležnoj organizacionoj jedinici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Danas objavljeno

Pucnjava u Oslu, ubijene dvije osobe, ranjeno 14

M.

Stranke u Srpskoj ciljaju 117 poslanika, a mjesta ima za 83

M.

Patrijarh srpski Porfirije danas u Tuzli

M.

Ostavite komentar