Grad poziva sve zainteresovane: Dostavite prijedloge programa za “Banjalučku zimu - BIGportal.ba
Banja Luka

Grad poziva sve zainteresovane: Dostavite prijedloge programa za “Banjalučku zimu

Grad Banja Luka poziva sva zainteresovana pravna lica iz zemlje i regiona da dostave prijedloge projekata/programa za manifestaciju “Banjalučka zima 2021/2022”, koja će biti održana u Banjaluci u periodu od 1. decembra 2021. do 30. januara 2022. Godine, saopšteno je iz Gradske uprave.

Javni poziv za dostavljanje prijedloga projekata/programa za manifestaciju “Banjalučka zima 2021/2022” raspisan je danas, a prijave se mogu predati do 05. novembra 2021. godine.

Kako je navedno u pozivu, prijedlozi projekata/programa treba da sadrže elemente zabavnog programa za djecu i odrasle u duhu novogodišnjih i božićnih praznika, kao i idejno osmišljeno korišćenje javnih površina grada Banje Luke za turističke i ugostiteljsko-trgovinske sadržaje.

Pravo učešća imaju pravna lica iz Republike Srpske/Bosne i Hercegovine i zemalja regiona koja su registrovana za obavljanje turističke i ugostiteljsko-trgovinske djelatnosti i/ili organizaciju događaja i promociju:

– marketinške agencije;

– privredni subjekti registrovani za obavljanje turističke i ugostiteljsko-trgovinske djelatnosti i/ili organizaciju događaja i

– udruženja građana.

Za organizovanje programa manifestacije “Banjalučka zima 2021/2022” Grad Banja Luka bi pravnim licima, ustupio javnu površinu (po prijedlogu u cijelosti ili parcijalno) bez naknade na sljedećim lokacijama i sa sljedećim okvirnim sadržajima:

– Trg Krajine (prostor uz hotel “Palas” i Ulicu kralja Petra I Karađorđevića) – namijenjen primarno za postavku klizališta i pratećih sadržaja;

– Trg Krajine (prostor između RK “Boska” i Gradske tržnice) – namijenjen primarno za postavku zabavnog parka, i

– Park “Petar Kočić” (popločane površine u parku) – primarno namijenjeno za postavku ugostiteljskih i zabavnih sadržaja (kućice i prateći sadržaji za zabavu, konzumaciju i promociju).

Prijave na javni poziv sa potrebnom dokumentacijom dostavljaju se putem Prijemne kancelarije Gradske uprave Grada Banja Luka, kancelarija broj 14, u zatvorenoj koverti, sa naznakom: Javni poziv za dostavljanje prijedloga projekata/programa za manifestaciju “Banjalučka zima 2021/2022” ili putem pošte – preporučeno, na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka, Trg srpskih vladara 1, 78 000 Banja Luka.

BL portal

Danas objavljeno

Deset autora predložilo novi izgled vidikovca na Banj brdu

M.

Još jedno “nervozno jutro” u Banjaluci! Kilometarske kolone zbog kvara na semaforu

M.

Nadležne ekipe na terenu u Banjaluci

M.

Ostavite komentar