Grad Banjaluka poziva sugrađane: Dođite i učestvujte u kreiranju izgleda svog naselja - BIGportal.ba
Banja Luka

Grad Banjaluka poziva sugrađane: Dođite i učestvujte u kreiranju izgleda svog naselja

Javna prezentacija Nacrta Urbanističkog plana za centralno gradsko područje, koje obuhvata područje mjesnih zajednica: Centar 1, Centar 2, Borik 1, Borik 2, Bulevar, Paprikovac i Nova Varoš biće organizovana u petak, 10. decembra sa početkom u 18 časova u Domu omladine, poručuju iz Gradske uprave.

Sugrađani su pozvani da prisustvuju ovoj prezentaciji. Kako bi što veći broj njih imao priliku da dođu i razgovaraju o onome što se gradi u neposrednoj blizini mjesta u kojem žive, prilagođeno je vrijeme održavanja prezentacije, a što je u skladu sa gradonačelnikovom odlukom da se javne rasprave u procesu izrade ili izmjene planskih akata organizuju iza 16 časova.

Podsjećanja radi, Nacrt Plana izložen je u prostorijama preduzeća „Urbis centar“, d.o.o. Banjaluka, Bulevar Vojvode Stepe Stepanovića br. 101a i prostorijama Gradske uprave svakim danom osim subote, nedjelje i državnih praznika u vremenu od 8 do 16 časova u periodu od 6. decembra 2021. godine do 19. januara 2022. godine.

Za područja ostalih mjesnih zajednica biće organizovano pružanje informacija i pojašnjena od strane nosioca izrade i nosioca pripreme Plana zainteresovanim fizičkim i pravnim licima, a prema sljedećem rasporedu, koji možete pogledati OVDJE.

Nacrt Plana objavljen je i na stranici Grada: www.banjaluka.rs.ba.

Za vrijeme trajanja javnog uvida, sve do 19. januara 2022. godine svako fizičko i pravno lice može dati mišljenje, primjedbe i prijedloge na Nacrt, upisom u svesku koja će se nalaziti u prostorijama u kojima će Nacrt biti izložen ili dostaviti u formi dopisa Gradskoj upravi Grada Banjaluka – Odjeljenju za prostorno uređenje.

Danas objavljeno

Obustava saobraćaja u Banjaluci zbog održavanja Bogojavljenske litije

M.

Dom zdravlja Banjaluka: Drastično povećan broj pregleda

M.

Planirana isključenja el.enegije za 19.01.2022.godine

Vanja A

Ostavite komentar