27. Septembra 2021.

Grad Banjaluka poziva: Dostavite prijedloge i sugestije na planska rješenja

Big Portal

Odluka o reviziji dijela Regulacionog plana stambenih naselja Lazarevo 1, 2 i 3, u Banjaluci – u dijelu područja naselja Lazarevo 1 i 2 (Sl. gl. Grada Banjaluka br. 29/21).
Revizijom Plana će biti obuhvaćen prostor između ulica Knjaza Miloša, Branka Popovića, ogradom kompleksa preduzeća „Tam-servis“, željezničkom prugom Sunja-Doboj i Bulevarom Milutina Milankovića, u ukupnoj površini od 101,38 hektara i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka i prostorijama mjesne zajednice Lazarevo 1, petnaest dana od dana objavljivanja.

Odluka o izradi izmjene dijela Regulacionog plana za uređenje obala Vrbasa (“Sl. gl. Grada Banjaluka“ br. 29/21).
Izmjenom Plana će biti obuhvaćen prostor lijeve obale rijeke Vrbas na pojasu između mosta Patre i Zelenog mosta, u ukupnoj površini od 4,60 hektara i grafički je prikazan na karti koja će biti izložena u prostorijama Gradske uprave Grada Banjaluka i prostorijama Mjesne zajednice Obilićevo 2, petnaest dana od dana objavljivanja.

Obuhvat planova biće objavljen je i na zvaničnoj stranici Grada: www.banjaluka.rs.ba.

Pozivaju se zainteresovana lica, vlasnici nekretnina, korisnici prostora i učesnici u njegovoj izgradnji i uređivanju da dostave svoje prijedloge i sugestije za određena planska rješenja na zemljištu ili objektima, odnosno objektu u njihovom vlasništvu.

Prijedlozi i sugestije mogu se dostaviti Gradskoj upravi Grada Banjauke – Odjeljenju za prostorno uređenje u formi dopisa do 12. oktobra 2021. godine, saopšteno je iz Gradske uprave.

BL portal

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare