Govorili su da na svijetu nema ljepše žene od nje, a evo kako izgleda danas - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Govorili su da na svijetu nema ljepše žene od nje, a evo kako izgleda danas

Njene plave oči, nežan izgled lica i duga kosa uticali su da pored svog talenta za glumu ostane upamćena kao jedna od najlepših žena na svetu.

Liv Tajler se svi sećamo iz spota za pesmu “Crazy” grupe “Aerosmith”. Bilo je nemoguće ne primetiti prelepu devojku nestvarne boje očiju kojoj se smešila karijera u filmskoj industriji.

Rođena je 1. juna 1977. godine, a njeni roditelji su takođe bili poznati – majka model i grupi devojka Bebe Buel i otac čuveni muzičar Stiven Tajler.

O svom odnosu sa majkom, Liv je svojevremeno govorila: “Tek kad sam i sama postala majka, shvatila sam kroz što je sve prošla moja. Zamislite, lude sedamdesete su, svi se zabavljaju, vi ste 23-godišnja devojka iz Mejna koja je došla da osvoji Njujork, i onda se preko noći nađete u ulozi koju baš i niste planirali: samohrane majke. Mora da je bilo zastrašujuće”.

Njena majka je ostala u drugom stanju sa Stivenom iako je bila u zvaničnoj vezi sa muzičarem Todom Randgrinom:

“Majka mi je već priznala da Tod nije moj pravi otac, a ko bi to mogao biti shvatila sam kad me odvela na koncert “Aerosmita” i kad sam ugledala ćerku Stivena Tajlera Miju koja je izgledala kao moja bliznakinja. Pitala sam mamu da li je Stiven moj otac, a ona se rasplakala. Nakon šoka, okrenula sam stvari na šalu i konstatovala kako će Božić od sada biti jako zanimljiv. Danas sam presrećna jer mogu reći da sam u životu imala dva oca, prepuna energije, luda, urnebesno zabavna umetnika, kao i gomilu braće i sestara. Zovemo se čopor Tajlerovih”, rekla je.

Njena komplikovana porodična priča nije uticala na njenu profesiju. Podsetimo, ova glumica je ostvarila veliki broj uloga i igrala je u blokbasterima kao što su “Ukradena lepota”, “Gospodari prstenova”, “Devojka iz Džersija”, “Armagedon” i druge…

Od 2014. godine je u vezi sa Dejvidom Gardnerom. Zanimljivo je da ih je spojila Kejt Mos, a par je prvo dete, Sejlor Gardner dobili su 2015. godine. Godinu dana kasnije stigla je i Lula Rouz. Liv inače ima i sina Majla iz braka sa muzičarem Rojstonom Langdonom, a i Dejv ima sina iz svog prethodnog braka. Živi u Engleskoj, vode miran porodičan život, a Liv izgleda, moramo priznati prelepo.

Danas objavljeno

Ko u Zagrebu zarađuje skoro 3.000 evra mjesečno?

Zeljka

Ljudi nemaju ništa protiv seksa sa robotima

Zeljka

Proglasila štrajk nakon optužbe muža da samo on čisti, pa poslije slikala haos koji je nastao u kući

Zeljka

Ostavite komentar