Gotham Knights družina zavodi red tek od 2022. godine - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Gotham Knights družina zavodi red tek od 2022. godine

Odlaganjima nema kraja u ovoj godini, i to onih prilično oštrih, pošto se planirani dolazak velikog broja igara pomera za čitavu godinu, pa i više.

Najnovija u nizu odloženih igara je Gotham Knights, akciona avantura u fiktivnom gradu zlikovaca i superheroja gde bismo inače očekivali Betmena, ali je on ovde zapravo mrtav. Na scenu stupa ambiciozna četvortka DC junaka – Robin, Batgirl, Nightwing i Red Hood – rešena da otkrije misteriju i sazna šta se desilo sa čovekom-šišmišem.

Kada  je najavljena prošle godine, igra je bila planirana za pojavljivanje tokom ove, 2021., godine, ali je Warner Bros Games Montreal ipak odlučio da to pomeri za narednu godinu. Gotham Knights dobija odlaganje kako bi se developeri dodatno posvetili razvoju, pružili više vremena elementima igre zarad što boljeg iskustva igranja.

Drugih detalja o ovom odlaganju nema, ali ovo odlaganje dolazi kao prirodna stvar, pošto se posledice pandemije korona virusa i dalje osećaju, sa radom od kuće i sličnom problematikom. Pre nego što se stigne do 2022. godine, developer je obećao da će podeliti nove detalje i prikazati gejmplej.

Danas objavljeno

Google će obavještavati kada se vaši podaci pojave u rezultatima pretrage

Zeljka

Savršeno jasne fotografije telefona Huawei nova 10 Pro

Zeljka

Microsoft upozorava korisnike kada pogrešno koriste lozinku

Zeljka

Ostavite komentar